RIU hervat activiteiten in Portugal

  • De hotelketen heropende de deuren van Riu Guarana, in de Algarve, en van Riu Palace Madeira, op het eiland Madeira, op respectievelijk 12 en 17 mei. Beide hotels bieden de maximale garantie op gezondheid en welzijn.

RIU heeft zijn toeristische activiteiten voor vakanties in Portugal weer hervat met de openingen van Riu Guarana, op 12 mei jongstleden, en vandaag, 17 mei van Riu Palace Madeira. Beide hotels openen hun deuren na het opheffen van de noodtoestand in Portugal en zij doen dit door de 4-sterren All-Inclusive service te bieden en de veiligheid en het welzijn van de gasten en de werknemers te garanderen met bewezen protocollen.

Hotel Riu Guarana biedt 500 kamers met een frisse decoratie en modern meubilair, waaronder 50 familiekamers die ideaal zijn voor degenen die met kinderen reizen. De gasten kunnen genieten van twee buitenzwembaden, een ervan met jacuzzi, een binnenzwembad en een kinderbad, en daarnaast van een uitgebreid entertainmentprogramma en sportieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen, zoals de clubs RiuLand en Riu4U, het RiuFit-programma of het RiuArt-atelier.

Riu Guarana

Het gastronomische aanbod van Riu Guarana staat bekend om zijn kwaliteit en verscheidenheid. Het hotel beschikt over drie bars, waarvan een zich in het water bevindt, een hoofdrestaurant dat internationale gerechten serveert en showcooking toont, en bovendien thematische restaurants met de beste Aziatische keuken of grill-specialiteiten.

Het hotel Riu Palace Madeira, gelegen in Caniço de Baixo, ligt op een bijzondere plek op slechts enkele meters van de zee. Het biedt 327 elegante kamers en een gevarieerd gastronomisch aanbod in het buffetrestaurant en in het thematische restaurant ‘Rodizio’ of ‘Grill Palace’. Het hotel beschikt over twee zwembaden, waarvan een binnen, sauna, fitnessruimte en een wellness- en beautycenter ‘River Stone’ met meerdere behandelingen.

Riu Palace Madeira biedt de beste faciliteiten om te genieten van een vakantie met de familie, partner of vrienden, en beschikt over het gerenommeerde programma All-Inclusive van RIU. Het hotel biedt tevens halfpension, zodat de gasten beschikken over de mogelijkheid het programma te kiezen dat het beste bij hun vakantieplannen past.

Riu Palace Madeira

Antonio Fornés, RIU-manager in Andalusië en Portugal, is verheugd met de heropening van de twee RIU-hotels in het land: “Nadat slechts een paar weken geleden de noodtoestand is opgeheven, staan we te popelen om onze gasten weer te kunnen ontvangen, zodat ze van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Wij doen dit door hen een geweldige ervaring aan te bieden om van te genieten, altijd vergezeld van veiligheids- en hygiënemaatregelen, zodat zowel onze gasten als de werknemers zich beschermd voelen”.

Om de gezondheid en het welzijn van onze gasten en de werknemers te garanderen, past het hotel de 17 veiligheidsprotocollen toe die zijn opgenomen in de handleiding en zijn samengesteld door de hotelketen en Preverisk, vooraanstaand international adviesbureau voor veiligheid in voeding, hygiëne en gezondheid.

Met deze heropeningen en die in landen als Spanje, Bulgarije, Dublin en Panama in de aankomende weken, heeft de hotelketen 67 van hun 100 hotels geopend in de hele wereld, en blijven zij werken om meer hotels op andere bestemmingen te heropenen en hun gasten de beste service te bieden met de maximale garantie voor hygiëne en veiligheid, die in alle operationele hotels in de keten van toepassing is.

Voor meer informatie: www.riu.com