RIU hotels heropent het Clubhotel Riu Tikida Dunas

Het 4 sterren ClubHotel Riu Tikida Dunas, direct aan het strand van Agadir, heropende  zijn deuren op 15 april en dit na een volledige renovatie om een nieuw zomerseizoen te verwelkomen. Om zich aan te passen aan de behoeftes en smaken van zijn klanten, koos RIU Hotels & Resorts voor een elegant en modern ontwerp dat het hotel nieuwe en vernieuwde ruimtes gaf evenals meer licht aan alle faciliteiten.

Het hotel ligt in een van de belangrijkste badplaatsen van Marokko en beschikt over 406 kamers die nu een mooi en actueel ontwerp hebben en zijn voorzien van gerenoveerde badkamers met selectieve materialen die ze elegant en modern maken. Na de verbouwing, beschikt het hotel ook over een uitgebreide Kids Club voor de kleine kinderen en een nieuwe Riu4U voor volwassenen naast de Snackbar, dat een ontmoetingsplaats zal zijn tijdens het verblijf in dit hotel. De entertainmentactiviteiten omvatten ook het nieuw RIUFIT, dicht bij het binnenzwembad, waar u kunt sporten. Verder is de Spa ook uitgebreid en het hotel beschikt nu over een karaoke- en dansruimte waar klanten zich kunnen vermaken tijdens hun verblijf.

Zo is ook de receptie van het hotel volledig gerenoveerd en is de lobbybar uitgebreid om toekomstige klanten nog beter te verwelkomen. Van het gastronomisch aanbod, onderscheiden zich de renovaties van het Marokkaans hoofdrestaurant waar u kunt genieten van de meeste selectieve specialiteiten van het land. Er is ook een nieuw themarestaurant waar u interessante Aziatische gerechten kunt proeven en er is een nieuw restaurant aan het zwembad gebouwd waar het ontbijt en lunchgerechten geserveerd worden en waar de klanten kunnen genieten van het prachtig uitzicht op de boulevard van Agadir.

RIU beschikt tegenwoordig over vijf hotels in Marokko, in samenwerking met de Marokkaanse groep Tikida, drie in de omgeving van Agadir en twee in Marrakech. Al deze hotels beschikken over ”All- Inclusiveservice” die de RIU Hotels & Resorts kenmerken. www.riu.com

De groep Tikida werd in 1968 opgericht door Dhr. Marrache en later in 1973 kwam daar Dhr. Benabbés-Taarji bij. Beide hadden ze ondernemingen in de reis-, transport- en horecabranch. Nu richten ze zich vooral op hotels en andere toerisme- en entertainmentactiviteiten. Tegenwoordig beschikt de groep Tikida over een totaal van 2.200 hotelskamers, vooral in Marrakech en Agadir.

De internationale keten RIU heeft haar oorsprong in 1953 op Mallorca, Spanje, met de opening van een klein vakantiehotel van de familie Riu, oprichter en huidig eigenaar in de derde generatie. Het bedrijf concentreert zich op toeristische hotels. Meer dan 70% van de hotels biedt de gerenommeerde All inclusive by RIU service. Met de opening van het eerste stadshotel in 2010 heeft RIU zijn aanbod van producten uitgebreid met een lijn van stadshotels genaamd Riu Plaza. RIU Hotels & Resorts heeft op dit moment meer dan 100 hotels in 19 landen en 28.813 werknemers die elk jaar meer dan 4 miljoen gasten ontvangen. Tegenwoordig neemt RIU de 30ste plaats in tussen de grootste ketens ter wereld, de eerste plaats in Spanje op basis van inkomsten en de derde plaats op basis van het aantal kamers