RIU hotels& resorts RIU Santa Fe – Baja California Sur – Mexico

RIU Hotels & Resorts presenteert de uitbreiding van hotel Riu Santa Fe in Los Cabos, Mexico, na enkel maanden werk voor het herinrichten van het nieuwe gedeelte van het hotel. Het populaire All Inclusive 24 Hours hotel van RIU, dat in 2007 voor het eerst de deuren opende, ligt aan het prachtige strand van El Medano in Baja California Sur en biedt een spectaculair uitzicht op de beroemde Arco de los Cabos in de Zee van Cortez. Na de verbouwing heeft het hotel er 288 nieuwe kamers bij, een waterpark en wordt het nieuwe feestconcept van Riu Pool Party aangeboden.

Riu Santa Fe is het hotel dat als eerste Riu Pool Party inwijdt, een nieuw concept voor amusement voor uitsluitend volwassenen. Het is een gedeelte dat is ontworpen om grote feesten te vieren met lokale en internationale DJ’s, met een zorgvuldige enscenering dankzij de apparatuur voor verlichting, geluid en speciale effecten en de thematisering van de evenementen. Het gebied heeft een centraal zwembad, omringd door een podium met dansers en de DJ-booth, een swimup-bar, een nieuwe bar bij het zwembad en een snackbar.

Het hotel heeft vier party’s per week gepland. De twee feesten overdag zijn de Jungle Pool Party, waarbij de ambiance in alles doet denken aan de jungle; en de Pink Pool Party, waarbij alles roze is om een maximale sfeer te bereiken. En de twee avondfeesten zijn de spectaculaire Neon Party, waarbij alles wordt verlicht met fluorescerende kleuren; en de White Party, die de beste muziek van de jaren 70, 80 en 90 biedt.

Riu Pool Party aqui!!

Deze feesten maken deel uit van het All Inclusive programma van het hotel en zijn gratis toegankelijk voor alle gasten van RIU in Los Cabos, dat wil zeggen voor de gasten van Riu Santa Fe, Riu Palace Cabo San Lucas en Riu Palace Baja California. Dit laatste hotel is momenteel in aanbouw en zal in december van dit jaar openen.

Ook in het nieuwe gedeelte van het Riu Santa Fe ligt het Splash Water Park met leuke buizen en glijbanen om de gasten een fijne en opwindende ervaring te bieden. Naast het nieuwe park ligt het kinderbad met spelletjes, jets en glijbanen, die samen met de activiteiten van de miniclub dagen vol plezier bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.riu-sante-fe1

Riu Santa Fe, met zeer trouwe gasten die jaar na jaar komen, biedt nu gratis WiFi in het hele complex en in alle 1.190 kamers. Naast alle vernieuwingen in het Riu Pool Party gedeelte biedt het hotel een nieuw hoofdrestaurant, ‘El Médano’, dat deel uitmaakt van het vorige hoofdrestaurant ‘La Baja California’; het Italiaanse ‘Carusso’, het Aziatische ‘Zashila’, het Mexicaanse ‘La Misión’ en als snackbar overdag en als steakhouse ’s avonds het ‘Torote’.

Naast de nieuwe faciliteiten kunnen klanten blijven genieten van de traditionele selectie van sporten en activiteiten georganiseerd door het animatieteam van het hotel. Naast het entertainmentprogramma vindt de gast een veelvoud aan activiteiten zoals fitness, basketbal of volleybal. ’s Avonds is het tijd voor het theater, de live shows en om te genieten van de discotheek Pacha.

Voor meer informatie: www.riu.com