RIU lanceert zijn nieuwe website RIU PRO

  • www.riupro is een zeer geavanceerd instrument dat op één en dezelfde plaats alles samenbrengt wat reisagenten nodig hebben om hun werk op professionele wijze uit te voeren.

De hotelketen RIU Hotels & Resorts heeft zojuist RIU Pro gepresenteerd, een nieuw instrument voor professionals in de toeristische industrie. Reisagenten zijn al sinds oudsher de bondgenoten van hotelketens als het gaat om groei en zijn ook nu nog belangrijk voor hun commercialisatie. Daarom heeft RIU nu voor hen dit zeer geavanceerde instrument ontwikkeld, potent, snel en veelzijdig, dat op één website alles samenbrengt wat reisagenten nodig hebben om hun werk op professionele wijze uit te voeren.

De website is een groot project dat is geboren uit de wens het werk van reisagenten zo gemakkelijk mogelijk te maken, na actief te hebben geluisterd naar hun behoeften en wensen. Door de verplichte sluitingen wegens de COVID-19-pandemie heeft RIU voldoende tijd gehad om de laatste zet te geven aan dit project, dat een belangrijke innovatie biedt aan de commercialisatie van RIU en een aanzienlijke optimalisatie is van het gebruik van tijd en middelen, zowel voor RIU als voor de reisagenten zelf.

„De reisagenten zijn zeer belangrijk geweest voor onze geschiedenis. Alles begon met dat eerste bezoek aan reisbureaus in Duitsland in 1954, toen mijn vader Luis Riu Bertrán de 80 bedden in ons eerste hotel Riu San Francisco daar aan de man bracht. Vanaf dat moment is de relatie die we hebben met de professionals in deze sector nooit gestopt met groeien. Omwille van de traditie en trouw, en de belangrijke rol die reisagenten in onze onderneming hebben gespeeld, is het voor ons belangrijk hen het allernieuwste in technologie te kunnen bieden, zodat zij nog minstens 65 jaar langer aan onze zijde kunnen staan“, verklaart Luis Riu Güell, CEO van RIU Hotels & Resorts.

Het nieuwe instrument bevat op een en dezelfde webpagina het loyaliteitsprogramma Riu Partner Club, toegang tot de database en de afbeeldingenbank van het systeem Riu Brand Center. Daarnaast is er alle informatie, berichtgeving en nieuws van RIU te vinden die relevant is voor reisagenten en reisbureaus. De reisagenten hoeven alleen maar naar www.riupro.com te gaan en hun gebruikelijke gegevens in te vullen om toegang te krijgen tot al deze en nieuwe functies.