RIU ontvangt 55 ‘Certification voor Excellentie’ van Tripadvisor

• Reizigers hebben via stemming hun mening gegeven en erkennen de kwaliteit van de accommodaties en de persoonlijke service van het merendeel van de RIU Hotels in twaalf landen

Een totaal van 55 etablissementen van de keten RIU Hotels & Resorts heeft van TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, een “Certificaat voor Excellentie” ontvangen. Deze certificaten belonen excellentie in de hotelwereld en worden slechts toegekend aan die hotels die zich beijverd hebben voor de directe waardering van toeristen zelf. De RIU hotels die dit certificaat hebben mogen ontvangen liggen in 16 landen: Spanje, Portugal, Kaapverdië, Mexico, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Panama, Marokko, Aruba, Costa Rica, Mauritius, Tanzania, Diutsland, Ierland, Sri Lanka en de Verenigde Staten van Amerika.

Voor meer informatie:www.riu.com

De internationale keten RIU heeft haar oorsprong in 1953 op Mallorca, Spanje, met de opening van een klein vakantiehotel van de familie Riu, oprichter en huidig eigenaar in de derde generatie. Het bedrijf concentreert zich op toeristische hotels. Meer dan 70% van de hotels biedt de gerenommeerde All inclusive by RIU service. Met de opening van het eerste stadshotel in 2010 heeft RIU zijn aanbod van producten uitgebreid met een lijn van stadshotels genaamd Riu Plaza. RIU Hotels & Resorts heeft op dit moment 93 hotels in 19 landen en 29 985 werknemers die elk jaar meer dan 4,5 miljoen gasten ontvangen. Tegenwoordig neemt RIU de 35ste plaats in tussen de grootste ketens ter wereld, de vierde plaats in Spanje op basis van inkomsten en de vierde plaats op basis van het aantal kamers.