RIU opent TIU Paraiso Lanzarote na volledige renovatie

  • De RIU groep presenteert de laatste renovatie van dit jaar: het Riu Paraiso Lanzarote opent zijn deuren met een nieuw imago – Riu Paraiso Lanzarote biedt zijn gasten een nog betere ervaring met behoud van de voor het hotel kenmerkende services en karakter.

RIU Hotels & Resorts presenteert de complete renovatie van het favoriete familiehotel op het eiland Lanzarote: het Riu Paraiso Lanzarote. Met deze renovatie zijn alle hotels van RIU op de Canarische eilanden geopend voor het hoogseizoen in de winter. Het hotel ligt aan zee aan het strand Playa de los Pocillos en heeft een compleet vernieuwde uitstraling met moderne, comfortabelere ruimtes en een volledige herdecoratie van de faciliteiten.

Het hotel dankt zijn populariteit bij gezinnen aan de attente service van het personeel en de 24H All Inclusive formule. Vanaf nu kunnen de gasten genieten van ruimere en lichtere vertrekken in een natuurlijke omgeving dankzij de grote tuinen rondom het hotel en het gebruik van vulkanische stenen die zijn toegepast in diverse gebouwen van het hotel.

De receptie is compleet gerenoveerd en de nieuwe glazen lichtkoepels over de hele breedte geven het vertrek ruimtelijkheid en licht. Ook kunnen de gasten op elk moment genieten van een 24-uurs service in de nieuwe lobby bar naast de receptie.

Het hotel Riu Paraiso Lanzarote beschikt over 597 kamers die geheel gerenoveerd zijn. Het interieurontwerp van de kamers presenteert een minimalistische lijn met compleet nieuw meubilair voor meer rust en comfort voor de families.

In de buitenruimtes van het hotel zijn bijna alle bestaande zwembaden vervangen door geheel nieuwe met een andere maat en vorm. Daarbij is er meer ruimte gemaakt voor de zonneterrassen eromheen, met zowel zones met ligstoelen als zones met uitklapbare zonneschermen voor de gasten die liever in de schaduw zitten.

Door het kinderbad te verplaatsen naar de zone van RiuLand en het wellnesscenter dichter bij de fitnesszaal te plaatsen, wordt het gelijktijdig gebruik van de verschillende complementaire diensten mogelijk en de ervaring van de gasten verrijkt.

Het culinaire aanbod is verruimd met de nieuwe aanwinst van twee “Pepe’s Food”. De gasten kunnen genieten van traditionele grillgerechten in alle zones van het hotelcomplex.

Voor meer informatie: www.riu.com