Rocco Forte Hotels

Rocco Forte Hotels telt elf hotels en resorts. Elk hotel heeft een eigen persoonlijkheid, die het karakter van het thuisland weerspiegelt. Als lid van Rocco Forte Hotels dragen zij oog voor detail hoog in het vaandel en streven zij naar voorbeeldige prestaties met een uitstekende service.

Rocco Forte Hotels werd opgericht in 1996 door Sir Rocco Forte en omvat: Hotel de Russie, Rome; Hotel Savoy, Firenze; The Balmoral, Edinburgh; The Lowry Hotel, Manchester; Hotel Astoria, Sint-Petersburg; Hotel Amigo, Brussel; Brown’s Hotel, Londen; Villa Kennedy, Frankfurt; Hotel de Rome, Berlijn; The Charles Hotel, München; Verdura Golf & Spa Resort, Sicilië. Volgende opening: Jeddah.

Hotel Amigo het Belgisch tophotel dat van deze keten deel uitmaakt, is ideaal gelegen vlak bij de Grote Markt van Brussel en biedt het comfort, de service en het onthaal waarmee dit vijfsterrenhotel is uitgegroeid tot een wereldwijd vermaard topadres in België.

De vijf vergaderzalen met plaats voor 55 personen en de balzaal met prachtige marmeren haard, voor diners tot 120 personen, cocktailrecepties tot 300 personen en meetings tot 150 personen, maken Hotel Amigo tot een referentie voor de organisatie van unieke banketten en seminars. Voor evenementen in het hotel heeft Hotel Amigo 173 kamers ter beschikking, waaronder 19 suites. Elke kamer is modern ingericht en ademt een authentieke charme. Het veelvuldig bekroonde Ristorante Bocconi biedt een heerlijke Italiaanse keuken met het accent op verfijning en verse producten. De zorgvuldig uitgewerkte menu’s in de zalen zijn het werk van de chef-koks van Ristorante Bocconi.

www.roccofortehotels.com