Romantik hotels & restaurants verwelkomt nieuwe leden in Oostenrijk

Romantik Hotels & Restaurants vierde de 40e verjaardag van zijn aanwezigheid in Oostenrijk door twee nieuwe leden te verwelkomen: eentje in Wenen en eentje in de bergen op de grens tussen Karinthië en Stiermarken. Het lidmaatschap van het Romantik Hotel Altstadt Vienna is vooral belangrijk voor Romantik Hotels & restaurants aangezien het hierdoor zijn presence de Oostenrijkse hoofdstad verruimt.

De ambitie van Romantik Hotels is nog steeds aanwezig te zijn in grote Europese steden met toeristisch potentieel. De extra aanwezigheid in Wenen past perfect in deze strategie. Het Romantik Hotel Altstadt Wenen is een buitengewoon hotel, het ligt in de trendy wijk Spittelberg en is gevestigd in een villa uit begin vorige eeuw. Het biedt designerkamers en een uitgebreide collectie waardevolle kunstwerken, zo kunnen klanten er werken bewonderen van Andy Warhol, Annie Leibovitz en Niki de Saint Phalle. Er worden ook regelmatig tentoonstellingen georganiseerd die gewijd zijn aan veelbelovende jonge kunstenaars.romantik-hotel-altstadt-vienna-wien3

Het nieuwe lid op de grens tussen Karinthië-Stiermarken is een uitgsproken familiehotel in de zuiverste traditionele stijl. Romantik Seehotel Jägerwirt is perfect voor een gezinsvakantie met kinderen. Dagelijks worden er maar liefst gedurende 10 uur activiteiten voor kinderen aangeboden, bovendien heeft het hotel zelfs een eigen skischool.

Romantik Hotels & Restaurants zijn diep verankerd in hun regio, trouw aan hun tradities en bieden een kwaliteitsvol onthaal. 200 Romantik Hotels in 9 Europese landen ontvangen hun gasten in unieke huizen die verrassen, een fascinerende authenticiteit uitstralen met een verleidelijk motto ‘Welzijn en Art de Vivre’.