Rombouts by Savonneries Bruxelloises

Belgische zeep met Belgisch koffiearoma ten voordele van Oekraïne 12-12. Niets ruikt zo vertrouwd als de geur van verse koffie. Het Belgische merk van kwaliteitskoffie Rombouts en de Belgische premium zeepproducent Savonneries Bruxelloises slaan daarom de handen in elkaar en brengen in ‘limited edition’ Rombouts by Savonneries Bruxelloises uit. Verfrissende zeep met het smaakvolle aroma van koffie gebrand door Rombouts. De winst wordt door Koffie Rombouts volledig geschonken aan Oekraïne 12-12.

De op-en-top Belgische zeep werd door Savonneries Bruxelloises ambachtelijk ontwikkeld op basis van extracten van Koffie Rombouts. Zowel Savonneries Bruxelloises als Koffie Rombouts zijn hofleverancier.

Rombouts by Savonneries Bruxelloises (100g) is vanaf nu online te koop via Rombouts.com voor 12,50 euro – zolang de voorraad strekt – ten voordele van Oekraïne 12-12.

Savonneries Bruxelloises werd opgericht in het begin van vorige eeuw en heeft zich in de loop der jaren gevestigd als voorname zeepproducent in België. Alleen traditionele productiemethoden en de fijnste geuren worden gebruikt. Savonneries Bruxelloises exporteert meer dan 75% van de productie naar bijna alle Europese landen, naar het Midden-Oosten en het Verre Oosten, en naar Noord-Amerika. www.savonneriesbruxelloises.com

Koffie F. Rombouts is een Belgisch koffiemerk sinds 1896 dat koffieproducten verhandelt voor retail, horeca en kantoren. Het familiebedrijf omvat filialen en vestigingen in 35 landen. 60% van de ingevoerde koffiebonen is afkomstig van coöperaties met het Fairtrade-label. Recent lanceerde Koffie Rombouts een ecologische, 100% composteerbare variant van zijn iconische voorgedoseerde wegwerpfilter. www.rombouts.com