TUI shop Ninove wint ‘Better holidays, better world’ award.

Elk jaar reikt TUI de TUI Better Holidays Better World award uit aan de TUI shop met het hoogste aantal reserveringen in hotels met een erkend duurzaamheidslabel. Deze award gaat dit jaar naar TUI shop Ninove, de terechte winnaar met liefst 32 % van zijn klanten die in een duurzaam hotel verbleven. Reisbureaumanager Luc Drubbel van TUI Ninove is trots op het resultaat: “We zijn blij en voldaan dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan duurzaamheid binnen het toerisme!”

Binnenkort 1 miljoen reizigers

Melvin Mak, manager Sustainability TUI Benelux: “Met deze award willen we tegenover onze retail collega’s onze waardering uitspreken voor hun inspanningen. Ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan onze doelstelling om steeds meer reizigers in een duurzame accommodatie onder te brengen. Dit aantal is in België met 65% gegroeid op vijf jaar, van 196.000 gasten in 2014 tot 323.000, afgelopen jaar. Dat is een mooie ontwikkeling, zeker als je bedenkt dat we aan het eind van dit jaar in België en Nederland samen de grens van 1 miljoen gasten behaald willen hebben. Een ambitieuze doelstelling maar met de inzet van al onze enthousiaste reisbureaus ben ik ervan overtuigd dat we dit kunnen halen!”

Better Holidays Better World

Met de duurzaamheidsstrategie Better Holidays Better World zet TUI zich in om de negatieve gevolgen van toerisme zoveel mogelijk te beperken en de positieve effecten te versterken. Een van de doelstellingen is dat aan het einde van dit jaar meer dan een miljoen klanten een vakantie heeft geboekt in een accommodatie met een erkend duurzaamheidslabel.