S Hotels & resorts Pioneers onthullen SAii Lagoon Maldiven, Curio collection by Hilton

SAII Lagoon Malediven opent in 2019 als lid van Curio Collection by Hilton. Curio Collection by Hilton biedt reizigers onverwachte en authentieke ervaringen bij meer dan 60 one-of-a-kind hotels en resorts over de hele wereld. SAii Lagoon Maldives wordt beheerd door S Hotels & Resorts onder een franchiseovereenkomst tussen Hilton en Singha Estate Public Company Limited.

Het resort met 198 kamers wordt in 2019 geopend en bevindt zich in de Emboodhoo-lagune – een betoverend natuurwonder omringd door witte zandstranden en schitterende zeeën. Het resort ligt op 15 minuten varen van de internationale luchthaven van Velena en biedt gemakkelijke toegang tot CROSSROADS, de eerste en grootste geïntegreerde toeristische bestemming op de Malediven. SAii Lagoon Maldives biedt een privéheiligdom, versterkt door creatieve kunst en design, handgemaakte gerechten, een soundtrack van gecureerde muziek en hartelijke gastvrijheid.

Alle kamers zijn voorzien van op maat gemaakte meubels, outdoor decks en een groot aantal speelse insluitsels, zoals handgemaakte puzzels en kussens ‘comfort’, aangevuld met comfortabele sociale ruimtes, goede restaurants en de toegang tot de wereldwijd bekende beach club merk Café del Mar. Andere extraatjes zijn:

• The HUB, een unieke verzamel- en sociale ruimte die talloze mogelijkheden biedt voor gasten om achterover te leunen en creatief te worden. Gasten kunnen kiezen uit lekkernijen van de Snack Box, een gratis verzameling van geziensvriendelijke en gezonde drankjes, terwijl het inspirerende Aroma Lab de mogelijkheid biedt om je eigen toiletartikelen te maken, selecteren van een basisproduct, zoals shampoo, douchegel of bodylotion, en koppelen met een van de vele geuren van Lab.

• TREAT: De creatieve in-house eetgelegenheden in SAII Lagoon Maldiven strekken zich uit van een eclectische dagelijks ontbijt in Cafe del Mar, aan koffie, speciale theesoorten en maaltijden on-the-go op het resort ongedwongen koffie, bonen / Co. Gastronomische. Voor meer substantiële maaltijden hebben hotelgasten de keuze uit stijlvolle eetgelegenheden en een combinatie van gezonde gerechten, mediterrane klassiekers, verse zeevruchten en Thaise geïnspireerde creaties.

• DE MARINA @ CROSSROADS MALDIVEN : De eerste en grootste geïntegreerde toeristische bestemming in de Malediven is een wandeling over een loopbrug van SAII Lagoon Malediven met een scala aan attracties voor de bezoekers, jachthaven met 30 ligplaatsen, winkels en eetgelegenheden, Malediven Discovery Center, Marine biedt een reddingscentrum, een evenementenhal en een junior beachclub.