S. Pellegrino lanceert zijn eerste biologisch theegamma

Thermometers kiezen definitief voor de dubbele cijfers. De natuur verruilt de bruintinten voor lichtgroen en het grijs van de lucht kleurt steeds lichter blauw. De eerste zonnewarmte nodigt uit om weg te dromen en de rush van iedere dag even op pauze te zetten. S.PELLEGRINO draagt alvast een steentje bij in je relaxmoment, met het nieuwe gamma SANPELLEGRINO + TEA, verkrijgbaar in twee smaken: Limone + Tea & Pesca + Tea

SANPELLEGRINO + TEA is het nieuwe biologische theegamma van S.PELLEGRINO. Het drankje bestaat uit biologisch vruchtensap uit Italië, echte thee-extracten en een vleugje biologisch rietsuiker in combinatie met de fijne bubbels van S.PELLEGRINO die tot de laatste druppel verfrissing geven. Het is beschikbaar in twee verfijnde smaken: Citroen (Limone) & Perzik (Pesca).

SANPELLEGRINO + TEA is als een warm Zuid-Italiaans briesje dat komt langswaaien. Het fluistert je in dat het hoog tijd is voor dolce far niente en staat gelijk aan guilt-free genieten. Het bevat slechts 50 calorieën en heeft bovendien geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Natuurlijk, vol smaak en weinig calorieën: Om aan de dagelijkse rush te ontsnappen zoeken we naar momenten vol genot en voldoening. We doen dat met een groot bewustzijn over ons eigen lichaam en onze omgeving. We kunnen bijvoorbeeld genieten van lekker eten, maar enkel als datzelfde eten gezond is en op een milieuvriendelijke manier op tafel komt. Hetzelfde geldt voor wat we drinken. We willen iets lekker en vol van smaak, maar verwachten ook dat het een natuurlijk product is en niet veel calorieën telt. SANPELLEGRINO + TEA speelt helemaal in op die trend, door hoog te scoren op al deze verwachtingen. Het theegamma is natuurlijk, vol smaak en heeft weinig calorieën.

SANPELLEGRINO LIMONE + TEA: wegdromen met een zindering: Biologisch citroensap, gemaakt van heerlijk zongerijpte citroenen uit Italië, doet je dromen van een zalige wandeling langs het Gardameer. De echte thee-extracten verzachten de scherpte van de citroenen, terwijl een snuifje biologisch rietsuiker de zoete toetsen verzorgt. Ontsnap even helemaal uit de dagelijkse drukte met SanPellegrino Limone + Tea.

SANPELLEGRINO PESCA + TEA: zacht en zomers: De zalig zoete perziken uit Italië die voor het biologisch perzikensap gebruikt werden, roepen een zuiderse gezelligheid op. De ideale combinatie met echte thee-extracten maken je helemaal zen. En ook hier zorgt een snuifje biologisch rietsuiker voor wat extra zoetigheid.

SANPELLEGRINO + TEA wordt gemaakt van biologische producten, die gecertifieerd zijn door Certisys. Het Certisys-label bestaat al bijna dertig jaar en garandeert dat producten effectief ontwikkeld worden volgens de vereisten van de biologische sector.

De blikjes van SAN PELLEGRINO + TEA geven je koelkast een fleurige toets. SANPELLEGRINO + TEA is niet enkel leuk in de koelkast omdat het zo lekker is, het is ook gewoon mooi. De blikjes hebben een volume van 25 cl en zijn dus slanker dan de traditionele 33 cl-blikjes. De mooie lichtgroene tinten doen je koelkast alvast opfleuren. En uiteraard krijgen ook deze blikjes de beroemde afdekplaatjes zoals het gamma SanPellegrino Fruit Beverages, die hygiëne en kwaliteit verzekeren. Het product is in verschillende supermarkten verkrijgbaar in 6-packs van gloednieuwe 25 cl-blikjes.

SANPELLEGRINO + TEA drink je het best koel geserveerd op 2-4°C. TIP: Drink SANPELLEGRINO LIMONE + TEA in een hoog glas met ijsblokjes en gegarneerd met verse muntblaadjes, voor een onovertroffen, verkwikkende ervaring. TIP: Drink SANPELLEGRINO PESCA + TEA in een hoog glas met ijsblokjes en gegarneerd met eetbare bloemen voor een ultieme, heerlijke ervaring.