Saus Matters:

: PAUWELS NU OOK IN POCKET SIZE

 

Marktleider op gebied van sauzen in de Belgische frituur en tegelijk challenger brand in de sauzencategorie van de supermarkt? Pauwels doet het. Onder de slogan “Smaakt Overal” lanceerde dit oer-Belgische merk vorige zomer het eerste gamma Pauwels sauzen voor thuisgebruik ooit. Mét succes, want Pauwels pakt nu alweer uit met een eerste uitbreiding van dat gamma: een extra range sauzen in een tube van 260ml, inclusief enkele nieuwe smaken.

Altijd en overal een Pauwels Pocket saus bij de hand

Zonder saus is het leven … droog en dus komt de Belgische consument, die zijn dagelijkse boterham met kaas alleen maar eet mét Andalouse, uit bij het originele assortiment Pauwels sauzen in 500ml. Maar wat met zij die niet kibbelen over het laatste in de fles? Met zij die misschien wel alleen wonen en zuiniger omspringen met hun sauzen? Met zij die niet dagelijks saus consumeren of gewoon een kleinere koelkast hebben? Voor hén is er nu het nieuwste gamma Pauwels sauzen in 260ml: een gloednieuwe range met 9 bijzondere smaken in een kleiner formaat.

“Pocket saus”, voor wie openstaat voor iets anders. Met Mayonaise, Andalouse, Brasil, Cocktail, Look en Samurai telt het nieuwe assortiment 6 van de bijzondere smaken die de consument al kent van het originele 500ml-gamma. Tel daar deze 3 gloednieuwe smaken bij en de uitbreiding is een feit:

Drie gloednieuwe smaken in 260ml:

BBQ: Howdy partner! Maak kennis met de subtiele rooksmaak en zachte honingtoets in deze BBQ-saus. De ideale balans tussen hartig en zoet, ruw en elegant.

MOSTERD: Oer-Belgisch en dus écht iets voor ons: een traditionele mosterd, verfijnd en zacht van smaak om je helemaal te laten gaan. Kortom: een must(-ard) bij ieder aperitief.

SWEET CHILI: Relax ‘n Chili…, want dit is precies wat fingerfood nodig heeft: een zoetzure dip met toetsen van tomaat, rode peper, knoflook en paprika.

De Belgische retailindustrie is alleszins al gelukkig met de uitbreiding van Pauwels. Met Pauwels sauzen zowel in 500ml als 260ml hebben supermarkten nog meer mogelijkheden om een assortiment op maat van de winkelier op te stellen. Het assortiment van hypermarkten en grotere supermarkten zit namelijk toch anders in elkaar dan dat van de kleinere buurtwinkels en cityshops.

Ook de Belgische consument juicht de nieuwe range toe. Een kleiner formaat verlaagt immers de drempel om iets nieuws uit te proberen, iets wat dan weer muziek in de oren is van de category manager van de supermarkt. Kortom: laat jezelf niets wijsmaken… size matters.

Drie gloednieuwe smaken in 500 ml

Een kotfeestje met medestudenten of een barbecue met vrienden? Voor zij die maar niet genoeg kunnen krijgen van sappige burgers, smaakvolle kebabs of crispy fingerfood ontwikkelde Pauwels ook nog eens drie verrassende smaken. Deze drie smaken worden toegevoegd aan het originele assortiment Pauwels sauzen in de 500ml grootverpakking.

KEBAB: Gloednieuw in de sauzencategorie: een looksaus 2.0, gekruid met knoflook en ras el hanout. Lekker met frietjes, groentjes, gegrild vlees en dé eyecatcher op iedere tafel!

HAPPY: Jo(e)ppie! Blijdschap alom met dank aan deze Happy, een zoete snacksaus met curry en knapperige stukjes ui. Goed voor een glimlach tot achter je oren!

BURGER: Kip, cheese, runds, veggie of vis,… Keuzestress, alom bekend en dan is er plots deze burgersaus: een oplossing voor het probleem en een burgersaus met augurk en ui voor iedereen.

BENIEUWD IN WELKE SUPERMARKTEN JE TERECHT KAN?

Ontdek alle verkooppunten op www.pauwels-sauces.be/pauwelsathome