Scoor met een sportief cadeau

Decathlon! Schenk #meerdaneencadeau

 

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dat betekent tijd voor cadeaus! Ready, set, GOOOOO, het startschot voor de pakjes-zoektocht is gegeven! Doe niet zomaar het zoveelste gadget cadeau, maar schenk jouw geliefden een ware sportervaring! Een cadeau waar ze jou ongetwijfeld nog lang dankbaar voor zullen zijn.

Waarom een sportief cadeau extra leuk is? We hoeven niet rond de pot te draaien, sporten is naast ultra gezond ook gewoon zeer leuk! Nu we met z’n allen opnieuw meer tijd thuis doorbrengen, is sporten bovendien de ideale uitlaatklep. Bovenop het fysieke geschenk zorg je tevens voor een experience die plaatsvindt tot lang nadat je je cadeau gaf. Misschien loopt je geliefde zijn of haar volgende looptoertje wel met jouw geschonken fitbit aan de pols? Of maak je jouw collega via een secret santa dolgelukkig met oplaadbare fietslichten! Pak dit jaar uit met #meerdaneencadeau

Trakteer op een ultra sportbeleving!

Plezier vóór, tijdens en na het sporten dankzij subtiele gadgets zoals de fitbit tracker en bluetooth gestuurde oortjes. Til de sportbeleving naar een hoger niveau met deze must-haves. Niet alleen zijn ze super praktisch, ze zetten ook aan tot (meer) sporten! Iets wat tijdens de donkere winterdagen niet altijd even aantrekkelijk lijkt.

Schenk iets wat al zó lang op het verlanglijstje staat : We kennen het allemaal! Het moment waarop we denken “dát moet ik echt eens aanschaffen”, maar uiteindelijk komt het er niet van. Verras daarom met een uiterst praktisch cadeau zoals herlaadbare fietslampen of een sporttas. Zo beschikken jouw naasten meteen over alle tools om hun [sportieve] doelen te bereiken.

Schenk jouw lief een avontuur!

Geen oceaan is te diep en geen berg te hoog, that’s the spirit! Trek eropuit met de hiking collectie van Decathlon. Met dit cadeau investeer je niet alleen in je lief, maar ook in jezelf! Niets leuker dan samen op pad gaan in de frisse buitenlucht met een heerlijke glühwein als afsluiter.

Geef een (hart)verwarmende outfit cadeau! Tijdens het koude winterseizoen kan jouw sterspeler het al eens hard te verduren krijgen. In deze outfit supporter jij jouw topper naar de overwinning! Alles is te verkrijgen in een groot gamma aan kleuren, waardoor jouw cadeau ongetwijfeld perfect matcht met de ploegkleuren. Waar wacht je nog op?

Met de hashtag #meerdaneencadeau deel je jouw moment van geluk.

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium