Seminars en evenementen Bourgogne-Franche-Comté in de kijker

Hoewel de onzekerheid door het corona-virus aansleept, staat de Bourgogne-Franche-Comté en haar partners in het zakentoerisme meer dan ooit klaar om bedrijven en seminaries binnenkort in de regio te verwelkomen! Beslist een ongewone belevenis in Bourgogne-Franche-Comté.

Naast de troeven op vlak van culturele bezienswaardigheden, gastronomische restaurants, gerenommeerde wijnen, eersteklas instellingen die bevorderlijk zijn voor het welzijn, of zelfs ‘slow’ toerisme en ‘groen’ toerisme in het algemeen, heeft de Bourgogne-Franche-Comté nog vele andere nuggets een kleurrijk programma te vullen.

De regio cultiveert met veel plezier haar authenticiteit, haar levenskunst en haar gastvrijheid. Voor de tijd van een seminarie, teambuilding, evenement of zakelijke bijeenkomst, verwelkomen de professionals uit de toeristische sector, verzameld onder de naam “Bourgogne-Franche-Comté – Seminars & Events” graag alle belangstellenden met inbreng van hun knowhow.

Bourgogne-Franche-Comté zorgt voor een unieke ervaring, maakt authentieke souvenirs, biedt een exclusieve uitdaging in de wijngaarden of in het hart van de kelders. Kortom, Bourgogne-Franche-Comté serveert een unieke cocktail als basis voor een uitstekend evenement.