Ship To, de personal shoppersdienst van Carrefour Belgoë

De Carrefour ShipTo-bezorgdienst, die een groeiend succes in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik en Bergen geniet, blijft groeien en is nu ook beschikbaar in Namen. Winkelen was nog nooit zo eenvoudig, nu ook voor de inwoners van Namen. Schippers die op de Maas varen, zullen van de levering kunnen genieten vanaf 90 minuten na de bestelling zonder hun boot te verlaten: de winkel heeft het voordeel dat hij aan de oever van de rivier ligt.

Voortaan is het de beurt aan Namen om van de shopperdienst van Carrefour België te genieten. Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk binnengetreden: het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar Carrefour gaat naar de consument toe, wanneer en waar hij wil: thuis, op het werk, voor de sportszaal, en zelfs op zijn boot of binnenschip.

Thuis geleverd in een paar klikken: Hoe doe je ? Niets is makkelijker! De klant downloadt de ShipTo-applicatie, voert zijn leveringsadres in, selecteert de Carrefour-winkel, kiest zijn leveringsslot en plaatst zijn bestelling. Binnen een straal van 8 km van deze winkel kan het bezorgd worden. Vervolgens winkelt hij tussen de meer dan 10.000 beschikbare artikelen. Een “personal shopper” neemt dan de bestelling van de klant over, bereidt deze voor en gaat naar de kassa van de winkel om het ticket te genereren. Op dat moment ontvangt de klant een melding in zijn app waarin hij wordt uitgenodigd om verder te gaan met de betaling. Het extraatje ? De personal shopper is te allen tijde bereikbaar voor elke vraag of toevoeging van een artikel van de klant.

Een primeur voor Shipto: levering aan schippers voor de winkel :

De Carrefour hypermarkt in Wépion ligt in een streek waar de pleziervaart bijzonder wijdverbreid is. Tussen Namen en Hastières zijn er namelijk niet minder dan vijf jachtclubs. De pier heeft het voordeel dat hij net achter de winkel ligt, waardoor boten die de Maas oversteken op deze handige plek, net voor een sluis, kunnen stoppen en hun boodschappen kunnen halen zonder zelfs van hun boot af te stappen. Deze dienst is gericht op schippers of grote binnenschepen die zo vermijden hun boot te moeten aanmeren en zich te organiseren om hun boodschappen te doen. Het enige wat zij hoeven te doen is het winkeladres in te voeren als afleveradres in de applicatie: Hypermarkt Carrefour Wépion – Chaussée de Dinant 1147 – 5100 Namur. Vervolgens hoeven zij alleen nog maar hun artikelen te kiezen en het tijdstip van hun passage bij de Carrefour van Wépion te specificeren om hun bestelling op te halen.