Snel, voedzaam en een explosie aan smaken

De nieuwe gekruide rijst van Bosto.

 

Staat er deze avond rijst met kip en groentjes op het menu, maar twijfel je over welk sausje je gaat toevoegen? Curry- of een zoetzuursausje? Dat is nu verleden tijd! De nieuwe gekruide rijst van Bosto bevat een explosie aan smaken. Daardoor heb je helemaal geen nood meer aan extra saus. Deze nieuwigheid van Bosto bevat natuurlijke kruiden en smaakstoffen én is glutenvrij. Smaakversterkers zoals sauzen worden dus overbodig voor je gerecht.dscn1688

Klaar in 90 sec!

90 seconden en een microgolf, meer heb je niet nodig om in no time een gezond én smaakvolle maaltijd, zonder vettig sausje, op tafel te toveren. Gekruide rijst is dus goed voor je gezondheid én voor je portemonnee.

Deze gekruide Basmati rijst van Bosto is verkrijgbaar in 2 verschillende smaken: basmati rijst met koriander en gember of basmati rijst met kokosnoot en citroengras. Dit telkens verpakt per 2 cups van 200 gram.

Plaats de rijst in de microgolf aan

750 Watt, tel tot 90, voeg er nog groenten en een stukje vlees of vis aan toe en jouw heerlijk warme maaltijd is klaar! Eet smakelijk.

Advies verkoopprijs € 3,49 voor 2 x 200g – Verkrijgbaar bij Carrefour, Match, Cora en Mestdagh