So Scandal! Jean Paul Gaultier

HET VERHAAL

Ze liep zonder blikken of blozen voorbij. Een wervelwind gehuld in een smoking jacket met blote benen. Een natuurkracht die we zouden volgen tot aan het einde van de wereld. Zo sexy. Toen ze voorbijkwam in haar smoking jacket, zag ik ze een voor een verstarren. Geschokt. Wat een schandaal! Hoe durft ze? Zo extravagant. So couture.

Geamuseerd door de veroorzaakte opwinding om haar heen, ging ze recht op een tafel af, die van haar bodyguard. Vastbesloten om de show te verlengen, gooide ze olie op het vrijpostige vuur.

Van deze vrouw en dit moment hield ik een verslavende herinnering over: haar parfum, So Scandal! van Jean Paul Gaultier.

So Scandal! Haute couture extravagantie!

DE FLACON

Een op en top vrouwelijke flacon met haute couture gehalte! Wow! Spectaculair! Gouden slanke, blote benen. Elegant en couture in een gefacetteerde glazen flacon. Het best bewaarde schandaal is de roze geur, dat van een gevaarlijk onweerstaanbare vrucht. De flacon is het decor voor een verhaal dat tot het einde van de nacht wordt geschreven. Problemen en sensatie gegarandeerd.

HET CONSERVENBLIK

Het heeft de kleur van een grand cru, een intense framboos, bijna bordeauxrood. Een fluweelachtige schakering. De couturekleur van de nacht, gedecoreerd met twee namen: So Scandal! en Jean Paul Gaultier.

Het is duidelijk, bij het openen is het gewoon wachten op een explosie zoals wanneer een champagnekurk ontspringt!

DE GEUR

De essentie van het schandaal.

Oranjebloesem zo levendig, jasmijn zo weelderig en tuberoos zo poederig: kortom, drie witte bloemen waarvan men zou zweren dat ze engelenzoet zijn. En bam! So Scandal! Een sensuele explosie van witte bloemen omhuld door een verslavende melkachtige noot. Een afrodisiacum, een fataal wapen met een erotisch randje.

So Scandal! Eau de Parfum onderscheidt zich op schandalige wijze van de andere Scandal geuren doordat ze is opgebouwd rond de drie witte bloemen. Het signatuur van de andere Scandal geuren is honing.

DE PARFUMEURS

Daphné Bugey en Fabrice Pellegrin.

Dit is niet de eerste keer dat deze twee samenwerken, en als ze een duo vormen, houdt niets hen tegen. Daphné bevestigt dat “vrijheid is: om niet bang te zijn”. Fabrice liet zijn motto op de achterkant van zijn horloge graveren, “carpe diem”, om te kunnen genieten van het schandaal dat hij met zijn partner in crime heeft gecreëerd.

#BeScandal @jpgaultierofficial

So Scandal! Eau de Parfum van Jean Paul Gaultier beschikbaar vanaf 25/03 in België, Luxemburg en alle Jean Paul Gaultier verkooppunten.

SRP: 80 ml – € 106,70 – 50 ml – € 85,10 – 30 ml – € 59,10