So – the best of both worlds is de officiële vip-lounge van de Leuvense kerstmarkt

SO – the best of both worlds is stilaan een iconische locatie op het Herbert Hooverplein aan het worden. Dit jaar is onze prachtige ruimte met vooraan koffie -en theebar de officiële vip-lounge van de Leuvense Kerstmarkt.

Bij SO – the best of both worlds kan je jouw eindejaarsreceptie, vergadering of andere feestelijke gelegenheid organiseren in een sfeervol winters decor. Daartoe bieden we enkele toegankelijke formules aan waarbij we elke vip-bezoeker enthousiast onthalen en onderdompelen in een luxueuze omgeving. Deze vip-lounge is een oase van rust te midden van de levendigheid die zo kenmerkend is voor een van ’s lands mooiste kerstmarkten.

Tijdens de maand december doneert SO – the best of both worlds aan een goed doel. Bovendien een goed doel waarvan jij de bestemming zélf mee kan kiezen! SO – the best of both worlds organiseert de ‘goede doelenloterij’. Loterijdeelnemers kunnen daarbij hun eigen suggestie op een papiertje schrijven en in onze ‘goede doelenpot’ in de SO Coffee Lounge deponeren. Op kerstavond trekt men 3 goede doelen uit de pot.

De Leuvense Kerstmarkt is door Stedentripper verkozen tot gezelligste kerstmarkt van Europa. Voldoende redenen, dus, om te komen genieten van de 170 authentieke kerststalletjes in een gezellige, feeërieke sfeer.

So – the best of both worlds doet mee aan de Global Entrepreneurship Week

SO is uniek : We weten het ook wel: het woord ‘uniek’ wordt maar al te vaak in de mond genomen. Soms is dat terecht, soms onterecht, maar in de meeste gevallen is het wel degelijk na te gaan of een concept uniek is of niet. In het geval van SO – the best of both worlds kan je daarvoor de volgende vraag formuleren:

• Is er een andere strak ontworpen Leuvense koffie- en theelounge met uitgebreide faciliteiten waar ook coaching, lezingen en cursussen worden gegeven – niet alleen door derde partijen, maar ook door de eigenaars zelf?

Wij menen alvast het antwoord te kennen: nee! Dat SO – the best of both worlds een geheel eigen gezicht toont in het Leuvense ondernemerslandschap, staat dan ook buiten kijf.

SO is vele dingen in een & een in vele dingen

Een koffiebar waar je de krant kunt lezen, aperitieven, hapjes eten of gezond lunchen, terwijl je jouw bestelling ook gewoon mee kunt nemen; een coachingcommunity waarbij mensen worden geholpen in hun zoektocht naar antwoorden op prangende vragen, het maken van belangrijke keuzes, de persoonlijke groei, het ontdekken van de eigen capaciteiten of het doorbreken van oude, vastgeroeste patronen; een leerschool waar je allerlei workshops, trainingsessies en opleidingen kunt volgen; een vergaderplaats die zich optimaal leent voor creatief denken of brainstormingavonden; een toplocatie voor tal van evenementen; en een ondersteuningscentrum voor producten van Apple en Sophos: SO – the best of both worlds is het allemaal… en toch is er een rode draad te trekken doorheen alle activiteiten. Er wordt ook samengewerkt met het prachtige Pentahotel om SO-klanten slaapplaats te kunnen bieden.

SO – the best of both worlds is immers een hotspot, een knooppunt in hartje Leuven, een strak ontworpen omgeving waar niet alleen de zaadjes voor nieuwe ideeën kunnen geplant worden, maar waarin ze ook verzorgd worden en groeien.

Het concept

Geen initiatief zonder iemand om het in goede banen te leiden en dat geldt natuurlijk ook voor SO – the best of both worlds. De drijvende krachten zijn Jozef en zijn echtgenote, Nancy. Jozef staat als informaticaspecialist en trainer voor logica. Zijn kwaliteit is moeilijke materie op een eenvoudige manier weergeven. Bovendien is hij als kosmoloog bezig met zowel ‘oorzaak en gevolg’ van het menselijk gedrag als de evolutie in een ‘bigger picture’. Nancy staat voor de intuïtie die Jozefs logica in balans houdt. Zij helpt haar klanten middels een doorgedreven (duo-)coaching om zich persoonlijk en geestelijk nog verder te ontwikkelen.

De koffie- en theelounge is in handen van de sympathieke Marijn en Bieke. In hun Nespresso Coffeebar wenden beiden hun jarenlange ervaring in de horeca aan om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Bovendien verzorgen ze ook de catering voor SO – the best of both worlds, waardoor je écht wel van een geslaagd totaalconcept kunt spreken.

SO – the best of both worlds werkt ook erg nauw samen met de baanbrekende Heart Brain School Academy en Heart Brain Business Academy. De eerste biedt een revolutionair onderwijssysteem voor onze kinderen aan, de tweede promoot innoverend ondernemen. Via ‘Quantum Shifts’ worden zakenmensen en bedrijven naar een volgende stap in hun ontwikkeling gebracht. De Heart Brain Business Academy helpt hen om leiderschap te ontwikkelen, de nodige vrijheid te creëren en werkelijk impact te maken. Bedrijven sneller laten groeien, meer winst aantrekken en beter leren netwerken zijn een aantal sleuteldoelstellingen van de Academy.

Global Entrepreneurship Week viert innovators en werkgevers die nieuwe ideeën lanceren, voor economische groei zorgen en voor menselijke welvaart zorgen. Ze steunt creatieve startups en evenementen voor ondernemers, van kleine netwerkavonden tot initiatieven van grote corporaties. Ook SO – the best of both worlds doet een duit in het zakje.