Sodastream in trendy herfstkleuren

Gallery Edition: handig, duurzaam én elegant !

SodaStream liet zich voor dit herfstseizoen inspireren door de kleurentrends op het gebied van mode, interieur en food. Denk aan de natuurlijke kleuren van kersen, pruimen en aubergines. Zo wordt deze maand de Gallery Edition gelanceerd, een limited edition bruiswatertoestellen in twee modieuze tinten. SodaStream maakt het leven niet alleen duurzaam – want dankzij de herbruikbare fles zijn plastic wegwerpflessen overbodig – maar ook stijlvol!

De awardwinnende SodaStream Spirit is nu ook tijdelijk verkrijgbaar in de eigentijdse kleuren Navy Blue en Plum. De Gallery Edition is een stijlvolle toevoeging voor elk keukeninterieur. Net als de reguliere zwarte en witte toestellen, zijn deze modieus gekleurde exemplaren eenvoudig in gebruik, worden ze gekenmerkt door hun stille werking en bieden ze verschillende bruisniveaus. De elegante Gallery Edition is exclusief verkrijgbaar bij Selexion, Expert en Exellent. Adviesprijs: 99 euro.

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Het is actief in 45 landen en biedt een duurzaam alternatief voor bruisende dranken in plastic wegwerpflessen. SodaStream is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

www.sodastream.be