Sodastream koolzuurcilinders verkrijgbaar bij Albert Heijn

Na een succesvolle reeks bonuscampagnes met de SodaStream-machines, zijn de koolzuurcilinders van SodaStream nu verkrijgbaar in de Albert Heijn-winkels. De SodaStream-cilinders zijn geschikt om tot wel 60 liter bruiswater te maken van kraanwater.

Het aantal SodaStream-gebruikers is de laatste jaren fors gegroeid. Het is dan ook belangrijk voor SodaStream dat de koolzuurcilinders eenvoudig te verkrijgen zijn, en om het gemak en plezier van thuis bruiswater maken te waarborgen.

De koolzuurcilinders kunnen aangekocht worden bij de servicebalie van de supermarkt. Tegen inlevering van een lege cilinder, betaalt de klant enkel de prijs voor het koolzuurgas van 12,99 euro. De aankoopprijs van een reservecilinder, zonder een lege cilinder te ruilen, bedraagt nagenoeg het dubbele. SodaStream wil zoveel mogelijk gebruikers stimuleren om deel te nemen aan het omruilsysteem.

Johan Schepers, General Manager Benelux bij SodaStream: “We zijn trots op de samenwerking met Albert Heijn. Het is een enorme sprong voorwaarts in onze missie om een revolutie in de water- en frisdrankenindustrie teweeg te brengen. We maken het mensen alsmaar makkelijker om te kiezen voor een milieuvriendelijk herbruikbaar alternatief bij hun dagelijkse boodschappen in de supermarkt.”

De distributie via de Albert Heijn-servicebalies wordt aan het grote publiek bekendgemaakt middels de inzet van een tv-campagne vanaf 28 september, ondersteund met een digitale campagne. In de winkels wordt de nieuwigheid extra onder de aandacht gebracht met een toonbankdisplay. www.sodastream.be