Sofitel Berlijn Kurfürstendamm

Het Sofitel Berlijn Kurfürstendamm vond een onderkomen in het voormalige Concorde Berlijn. Sinds februari werden in samenwerking met architect Jan Kleihues, de publieke zone, restaurants en bars systematisch aan de Sofitel-normen aangepast. De 311 kamers met inbegrip van de 44 suites werden gerenoveerd en uitgerust met het vermaarde MyBeds concept. Ook de 16 vergaderzalen en ballroom kregen een aangepaste upgrading zodat ze aan de meest veeleisende normen van de MICE-sector beantwoorden.

Met de ondertekening van het contract kan Sofitel zich niet alleen duidelijker profileren op de Berlijnse markt, waar de hotelgroep sedert 14 jaar het Sofitel Berlijn Gendarmenmarkt uitbaat, maar het is tegelijk een versterking op de Duitse en Europese markt. Samen met het Sofitel Hamburg Alter Wall en het Sofitel Munchen Bayerpost, 4 tophotels die in de loop van 2015 het gezelschap krijgen van Sofitel Frankfurt am Alte Oper.

Met meer dan 30 hotels in tal van belangrijke Europese steden verduidelijkt Sofitel zijn luxe concept op uitzonderlijke locaties die met Franse elegantie respect opbrengen voor de eigenheden en culturele waarden van elke regio of land.

Ingrijpende renovaties en toevoeging van exclusieve projecten zoals Sofitel Parijs Arc de Triomphe met Studio Putman, Sofitel Straatsburg Grande Ile, Sofitel golf van Ajaccio met Thalassa sea & spa of Sofitel Warschau Victor, reflecteren ze het belang van de Europese markt voor deze luxueuze Accor brand.