Sofitel Tamuda Bay, beach & spa – M’Diq (Marokko)

Ingeplant in een van de mooiste vakantieregio’s die in Marokko in ontwikkeling zijn, ligt het Sofitel Tamuda Bay beach & spa, een typisch riviera resort, uitgesproken ‘adji’ op nauwelijks enkele stappen van de Smir Marina.

De omgeving van M’Diq biedt vele stranden en dit op amper iets meer dan een uurtje rijden vanuit Tanger, een tocht die via de uitlopers van het RIF-massief, uitzicht biedt op een mooie natuur om je uiteindelijk in een prachtig decor te laten belanden.

Deze nieuwe parel aan de middellandse zee biedt 104 kamers waarvan 9 suites, 8 ervan staan figuurlijk met hun voeten in zee terwijl er eveneens 5 villa’s met privé zwembad voorhanden zijn. Een gloednieuwe locatie die aldus Anouar Benjeddi, sales director, volledig aan de normen So Spa, So Fit- So Sofitel beantwoorden. Het interieur van de kamers en suites is het werk van architect Ahmed Zyat en decorateur Galai Mahmoud die een luxueus design voor dit 5-sterrenhotel uittekenden.

Op culinair vlak biedt Sofitel Tamuda bay het restaurant Le Marché des Saveurs waar men kan genieten van geurige en kruidige Marokkaans geïnspireerde gerechten overgoten met een vleugje Franse elegantie. Le Bleubart is de afspraakplaats voor cocktailliefhebbers terwijl de So beach lounge een fijne en gevarieerde keuken aanbiedt met talloze visbereidingen en evenzeer diverse zeevruchtenspecialiteiten, maar ook hartige hapjes verzorgt voor zonnekloppers. De dag afsluiten doe je in de So night lounge met cocktails en champagne.

De So Spa,1250 m², bruist van verzorgingsmogelijkheden incluis hammam, massages en ontspanning. Als extraatje is er de So Fit voor zij die hun conditie op peil willen houden of eraan werken. Aansluitend bij het hotel is er de golfclub Cabo Negro, 18 holes.

Ook kinderen zijn hier welkom, zij kunnen volop genieten van de ‘kindervilla’ waar ze zich een ganse dag onder verzekerd toezicht, kunnen vermaken.

Sofitel Tamuda Bay, beach & spa stelt eveneens een aantal moderne en technisch hoogstaande vergaderzalen ter beschikking aan organisatoren van events en meetings en dit met een maximale capaciteit van 150 personen.

Sofitel Tamuda Bay is makkelijk toegankelijk via de haven van Tarifa, de luchthaven van Tetouan, in volle ontwikkeling, of de luchthaven van Tanger.

Sofitel Tamuda bay beach & spa – route de Seita – M’Diq (Tetouan) – www.sofitel.com