SOMATOLINE COSMETIC BREIDT UIT MET TWEE NIEUWE PRODUCTEN

In 2020 breidt Somatoline Cosmetic haar horizon uit om te beantwoorden aan 3 groeiende trends in de cosmetica: performantie, sensualiteit en zachte natuurlijkheid. Daarom onthult Somatoline Cosmetic, tien jaar marktleider voor afslankproducten en anti-cellulite, twee innovaties. De eerste draagt bij tot de diversificatie van de bestsellerlijn ‘7 Nachten’, de tweede is de lancering van een gelvariant van de Anti-Cellulite Crème.

Somatoline Cosmetic mikt op de nacht, en dit om twee redenen: dankzij de liggende positie worden ‘s nachts het metabolisme en het indringen van de actieve bestanddelen bevorderd. De avond is ook het moment van de dag waarop de vrouw meer tijd heeft om zich te verzorgen. Somatoline Cosmetic zet in op efficiëntie, terwijl zachtheid wordt gegarandeerd tot het grote genoegen van vrouwen met een gevoelige huid. Somatoline Cosmetic durft ten slotte ook kiezen voor natuurlijke producten met een bewezen efficiëntie en beschermende effecten.

INNOVATIE 1 – AFSLANKEN IN ZEVEN NACHTEN – NATURAL

Somatoline Cosmetic lanceert de eerste afslankkuur in 7 nachten met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De innovatieve crème-geltextuur is makkelijk aan te brengen en dringt snel in. De huid is gehydrateerd, zacht en glad. Het wordt gewaardeerd door consumenten in termen van dichtheid, uitspreiden, textuur en absorptie. Het parfum is 100% natuurlijk, met essentiële oliën van lavendel, om te ontspannen en de slaap te bevorderen. De capaciteit van geuren om fysieke effecten op te wekken, werd bewezen aan de hand van aromachologie (de wetenschap die de emotionele effecten van geuren bestudeert): de reukkolf communiceert rechtstreeks met de hypothalamus, die deel uitmaakt van het lymbisch systeem dat van fundamenteel belang is voor het verwerken van emotionele responsen. Deze nieuwe afslankende en relaxerende formule is samengesteld uit zeezout en berkenextract (drainerende actie), cafeïne en artemisia maritima (lipolitische en anti-stockerende actie) en sericoside en pepermunt (om de microcirculatie te bevorderen). De formule bevat GEEN parabeen, paraffine, silicone, alcohol, minerale oliën, synthetische parfum, ingrediënten van dierlijke oorsprong of die genetisch gemanipuleerd zijn. Klinische resultaten tonen een maximaal resultaat dat al na 7 nachten zichtbaar is. – Prijs: € 54,00 voor 400 ml

INNOVATIE 2 – ANTI-CELLULITE – NIEUWE GELFORMULE (2 FORMULES)

Om te beantwoorden aan het specifieke probleem van cellulite, is een specifieke productlijn noodzakelijk. Het anticellulite gamma van Somatoline Cosmetic krijgt daarom een nieuwe look om zich zo duidelijk te onderscheiden van de afslankingslijn. Daarnaast wordt er ook een nieuwe gelformule gelanceerd.

Vanaf 2020 zullen er dus 2 formules bestaan met aangename en makkelijk aan te brengen texturen, samengesteld uit innovatieve natuurlijke ingrediënten en cafeïne (synoniem voor efficiëntie) met een gegarandeerde werking tegen vetknobbeltjes: -een formule met thermogene crème (warm effect) met gemberextract, met een kalmerende en elastiserende werking ; -een formule met cryogene gel (koud effect) met macaextract, met een antifibrose werking om de vetknobbeltjes te verminderen. Haar innovatieve, zachte en frisse textuur wordt makkelijk en snel aangebracht. Het parfum wordt door de consumenten erg op prijs gesteld. Prijs: € 49,00 voor 250 ml