Sportieve fun tijdens de Muddy Angel Run

Obstakelrun steunt de strijd tegen borstkanker. De Muddy Angel Run is een begrip in Europa. De bekendste obstakelrun voor vrouwen strijkt ook dit jaar neer op het Sport Vlaanderen-domein in Hofstade op 11 mei. Daar wachten deelneemsters 5 km lang 15 verrassende obstakels. Een topconditie is geen vereiste, een goed humeur en solidariteit zijn dat wel. Met dit vrouwelijke evenement steunt de organisatie de strijd tegen de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen, want per deelnemer gaat € 1 naar de nationale borstkankercampagne Think Pink. Vorig jaar verwelkomde de Muddy Angel Run maar liefst 6.000 deelnemers.

De obstakels bestaan onder andere uit klimwanden, modderbaden, glijbanen, schuim en nog veel meer. Die zijn toegankelijk voor alle vrouwen vanaf 12 jaar, hoe oud of sportief ook. Toeschouwers kunnen gratis komen kijken en gebruikmaken van alle diensten op het evenement.

Een onvergetelijke belevenis

Met hun deelname geven deelnemers de strijd tegen borstkanker een financieel duwtje in de rug, en tonen ze hun betrokkenheid met iedereen die van nabij of veraf getroffen is door de ziekte. Op een leuke manier zet de Muddy Angel Run deelnemers aan tot bewegen. Dat is geen toeval, want bewegen is een belangrijke preventiemaatregel die het risico op borstkanker verkleint én speelt een belangrijke rol in herstel tijdens en na een borstkankerbehandeling. Daarom is Think Pink ook aanwezig tijdens de Muddy Angel Run met informatie over borstkanker en borstkankerpreventie.

De prijs van de tickets stijgt progressief. Snel inschrijven is dus de boodschap! Tickets vind je via https://nl.muddyangelrun.com/. Meer info op think-pink.be.