St Regis Cap Cana resort & residence – Dominikaanse republiek

St. Regis Hotels & Resorts vierde de doorbraak van The St. Regis Cap Cana Resort & Residences, het eerste St. Regis hotel in de Dominicaanse Republiek. Het resort zal naar verwachting in 2023 worden geopend en zal 200 luxe kamers en suites met spectaculair uitzicht op de oceaan en 67 residenties hebben, naast de iconische St. Regis Butler Service, op maat gemaakte voorzieningen en een door Jack Nicklaus ontworpen golfbaan van wereldklasse. Natuurlijke invloeden en service op maat staan centraal langs kilometerslange prachtige stranden.

“Het baanbrekende The St. Regis Cap Cana Resort & Residences markeert een spannend moment voor zowel Marriott International als de toeristische markt van de Dominicaanse Republiek”, aldus Matt Knights, Area General Manager voor Marriott International in Santo Domingo. “Cap Cana is echt een van ‘s werelds meest exclusieve resort bestemmingen en een perfecte pasvorm voor het iconische St. Regis merk en haar gasten.”

“De toevoeging van het merk St. Regis aan het eiland zal het hotelaanbod in het land diversifiëren, wat een belangrijke mijlpaal is voor de Dominicaanse toerisme-industrie”, aldus Yamil Isaías, Executive Vice President voor Pioneer Funds.

Het St. Regis Cap Cana Resort & Residences is gevestigd in een gemeenschap die zich inzet voor het behoud van het milieu, en er wordt verwacht dat het voldoet aan de hoogste normen van duurzame en op natuurbehoud gerichte ontwikkeling. Dit omvat het architectonische ontwerp van het project, dat zijn inspiratie vindt in de golfbaan van Punta Espada, waar het hotel en de woningen zijn geïntegreerd in de omgeving alsof ze een natuurlijk onderdeel van de baan zijn.

“We creëren een bestemming van wereldklasse met The St. Regis Cap Cana Resort & Residences en zijn er trots op een nieuw niveau van luxe naar de Dominicaanse Republiek te brengen”, aldus Dino Campagna, President van Campagna Ricart & Associates. “Het resort wordt ontwikkeld op een van de meest adembenemende natuurlijke locaties binnen Cap Cana en zal worden aangevuld met de iconische stijl en de op maat gemaakte service van het merk St. Regis. Ondertussen zullen de Residenties toegang hebben tot een toegewijd residentieel team en exclusieve voorzieningen voor de eigenaar.

De bouw van het St. Regis Cap Cana Hotel & Residences zal worden uitgevoerd door Campagna Ricart & Associates en het resort zal worden geëxploiteerd door Marriott International.