Stanhope hotel: forfait ‘Winterpret’

Kerst is een van de meest sfeervolle momenten van het jaar en Brussel is een perfecte locatie om dit feest nog meer ampleur te bezorgen. De kerstmarkt staat in de Europese top 3. Dit door een unieke melange van tradities en moderniteit waardoor ze unieke uitstraling meekrijgt. Het is niet alleen de feeërieke verlichting van de Grote Markt maar de totaliteit van het samenspel en wisselwerking met shops, spektakels, restaurants waarbij ook de deelnemers voor een energieke uitstraling zorgen.

Om dit feest optimaal te beleven lanceert het luxe boetiekhotel Stanhope een uitzonderlijk feestpakket. Gasten die een kamer reserveren tussen 21 november en 5 januari 2015 kunnen van dit uitzonderlijk forfait “Winterpret” genieten.

Het pakket omvat twee overnachtingen in een sfeervol aangeklede kamer waarbij de gasten bij aankomst een glas warme wijn of kop warme chocolade aangeboden krijgen. Naast het uitgebreide ontbijtbuffet kunnen ze op zaterdag of zondag genieten van een Britse after tea degustatie tussen 16 en 18 uur. Voor het slapengaan krijgen ze een surprise gourmand en worden er gratis filmen voorzien voor hen die de warmte van de kamer verkiezen boven het feestgedruis. Er is eveneens gratis wifi en 24/24 toegang tot het fitnesscenter en de sauna. Als extra is er het forfait ‘Winterpret’ met o.m. 1 uur gratis schaatsplezier, 1 ronde met het grote rad, toegang tot de culturele tentoonstelling in het beursgebouw, een gratis map van Brussel met vermelding van alle festiviteiten en diverse reductiebonnen voor een 20-tal culturele evenementen. Bovendien genieten de gasten van een late check-out tot 15 uur.

Het pakket “winterpret” in luxehotel Stanhope is beschikbaar vanaf € 339 per kamer voor 2 volwassenen met minimum verblijf van 2 nachten in een klassieke kamer. Extra nachten worden aan het meest voordelige tarief aangerekend, het ontbijtbuffet is telkens in de prijs inbegrepen.

Reservatie Winterpret tel 02 700 78 78  of reservations@thonhotels.be