Staybridge suites, de eerste in zijn soort in Nederland

IHG® heeft haar eerste Staybridge Suites® in Nederland, Staybridge Suites® The Hague – Parliament, geopend. Staybridge Suites® Den Haag – Het Parlement biedt gasten een thuis weg van huis op een prestigieuze locatie.

Het hotel ligt in het hart van Den Haag, ligt tegenover ‘s werelds oudste parlement gebouw nog in gebruik, het Binnenhof, en zit naast de prachtige Hof Vijver van de Hofvijver en het beroemde Mauritshuis, waardoor het de perfecte locaties om foto’s te nemen van de historische skyline van Den Haag.

Ontworpen om aan de eisen van een lang verblijf te voldoen van zakenreizigers tot families, beschikt Staybridge Suites Den Haag – het Parlement over 101 modern ingerichte suites die het comfort leveren van thuis met een volledig uitgeruste keuken, comfortabele leefruimte en flexibele werkplekken.

De unieke lay-out en het interieurontwerp is geïnspireerd op de rijke geschiedenis en omgeving van de stad. Het hotel zelf bestaat uit drie gebouwen, waarvan er twee zijn gelegen aan de centrale Lange Vijverberg. De historische invloed van het design wordt weergevonden in de lambrisering, de afwerking van messing en een traditioneel kleurenpalet van rijke, diepblauwe en warme oker. Door de 3 gebouwen met elkaar te verbinden ontstaat een prachtige binnenplaats in Parijse stijl, die bijdraagt ​​aan de sfeer van het hotel.

Vanaf het moment dat bezoekers de lichte en mooie binnenhof op de binnenplaats betreden, voelen de gasten zich volledig op hun gemak in de ontspannende woonkamer. Verblijven in Staybridge Suites Den Haag is gebruik maken van gratis Wi-Fi, The Pantry die voedsel benodigdheden 24 uur per dag aanbiedt, gratis ontbijt, een gratis wasserette en 24/7 toegankelijke fitnessruimte. Staybridge Suites biedt gasten bovendien een midweek ‘Social’ om te ontspannen met drankjes en hapjes en andere gasten te ontmoeten.

Staybridge Suites The Hague – Parliament ligt op twee minuten lopen van enkele van de populairste bars, winkels en restaurants van de stad, waaronder het iconische warenhuis De Bijenkorf. Gasten kunnen ook makkelijk andere culturele locaties en attracties ontdekken zoals het Vredespaleis Madurodam. .

Floor Hilhorst, General Manager voor Staybridge Suites The Hague: “We zijn verheugd het merk Staybridge Suites naar Nederland te brengen. Staybridge Suites The Hague – Het Parlement is een hotel waar de gasten kunnen wonen in plaats van verblijven en is ideaal voor gezinnen en zakenreizigers die op zoek zijn naar een optie voor een langer verblijf in een van de meest historische steden van Europa. “