Staybridge suites in Dubai

Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum Airport, IHG Hotels & Resorts (IHG®), heeft haar voetafdruk in de regio verder uitgebreid en blijft nieuwe merken op nieuwe markten brengen. Staybridge Suites® is sinds 1997 wereldwijd bekend en is het luxueuze hotelmerk van IHG voor langdurig verblijf. Het biedt een hoogwaardig hotel in residentiële stijl, ontworpen voor zakenreizigers en vakantiegangers die de reisnorm willen doorbreken terwijl ze onderweg zijn, zij het voor dagen of zelfs maandenlang.

Het hotel is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gasten die voor langere tijd verblijven en bestaat uit 262 ruime, eigentijds ontworpen suites die perfect zijn voor zakenreizigers en vakantiegangers met een lang verblijf en die de gasten een thuis bieden. Op slechts 20 minuten afstand van Expo 2020 Dubai.

De locatie van het hotel biedt reizigers een gemakkelijke toegang tot de luchthaven, belangrijke zakenwijken en nabijgelegen attracties zoals Dubai Parks and Resorts en The Outlet Village Mall. Meer thuis dan in het hotel, hebben de gasten de mogelijkheid om te kiezen tussen één- of tweekamer suites en studio’s, die een eigentijds en onderscheidend design combineren met verheven accenten voor een comfortabele en vertrouwde ervaring. Elke goed ingerichte unit heeft een eigen volledig uitgeruste kitchenette, compleet met een koelkast, een vaatwasser en een kookplaat op het aanrecht, evenals een werkruimte en een comfortabele leefruimte.

Gasten kunnen de dag beginnen met een dagelijks gratis ontbijt in het restaurant van het hotel, maar hebben ook flexibele toegang tot de gemeenschappelijke keuken, volledig uitgerust met een koffiezetapparaat, oven en grill, perfect voor snelle snacks en gezonde maaltijden gedurende de hele dag. Daarnaast is het hotel gastheer van The Social, het kenmerkende evenement van het merk, drie keer per week, waarbij een informele bijeenkomst wordt gecreëerd voor gasten om te ontspannen en te genieten van gratis hapjes en drankjes terwijl ze in contact komen met andere gasten die in het hotel verblijven. Met comfortabele en flexibele ruimtes, een buitenzwembad en een ultramoderne gezondheidsclub hebben gasten eindeloze mogelijkheden om te ontspannen, op te laden en te socialiseren met familie en vrienden.

Als onderdeel van de IHG-familie voldoet Staybridge Suites Dubai Al Maktoum Airport aan de toonaangevende normen van IHG’s Way of Clean, inclusief de nieuwe IHG Clean Promise, onderdeel van een revisie van IHG Way of Clean om verhoogde netheidsnormen te introduceren om gasten te beschermen in het kielzog van COVID.

Staybridge Suites is een betrouwbaar merk voor zakenreizigers en vakantiegangers die langere tijd van huis weg zijn. Het merk Staybridge Suites is uitgegroeid tot meer dan 311 eigendommen wereldwijd (33.992 kamers), met Dubai Al Maktoum Airport als de nieuwste toevoeging.