Staybridge Suites opent op de luchthaven Heathrow

Staybridge Suites®, het geliefde merk voor langdurig verblijf van IHG®, opent op slechts vijf minuten afstand van de luchthaven Heathrow. Staybridge Suites London-Heathrow Bath Road is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gasten die voor langere tijd verblijven. Het heeft 145 ruime studio’s en 45 suites met 1 slaapkamer die allemaal zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken, zodat mensen kunnen genieten een flexibele ruimte om te ontspannen, spelen en werken. Net als alle andere Staybridge Suites®-hotels wereldwijd, beschikt het hotel over een eetwinkel in pantrystijl, The Pantry, die gasten snacks en kant-en-klaarmaaltijden tot toiletartikelen en wasmiddel voor de gratis wasserette op het terrein aanbiedt.

Staybridge Suites streeft ernaar om gasten zich op hun gemak te voelen en verwelkomd terwijl ze niet thuis zijn. In lijn met de kenmerken van het merk, heeft het hotel stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes, een on-site 24-uurs fitnesscentrum en ‘the den’ die wordt geleverd met een spelconsole, waardoor gasten de flexibiliteit om te werken, vergaderingen te hosten of te ontspannen. Elke dinsdag- en donderdagavond worden de gasten uitgenodigd op de Evening Social georganiseerd door het hotel, om samen te komen met vrienden of medereizigers en te ontspannen met gratis eten en drinken.

Ruimtebesparende ontwerpen worden neutraal gehouden, zodat gasten de ruimte kunnen personaliseren en er hun eigen stijl van kunnen maken. Het interieur is afgewerkt met een onberispelijk hoge standaard en beschikt over een rijk palet van groenblauw en vintage mosterdkleuren, naast gepolijste keukenfaciliteiten met houtskoolafwerking.

Mark Roth, General Manager van Staybridge Suites London-Heathrow Bath Road: “We zijn verheugd onze eerste gasten te verwelkomen bij Staybridge Suites London-Heathrow Bath Road. Dit hotel biedt iets nieuws voor Heathrow en biedt gasten de mogelijkheid om te verblijven in de stijl van een kamer die het beste bij hen past. Staybridge Suites is het perfecte merk voor deze locatie, of het nu gaat om een ​​kort verblijf voor een tussenstop, een vakantie of een verblijf voor een langere periode. “

Staybridge Suites London-Heathrow Bath Road maakt deel uit van een dual-brand hotel met Holiday Inn®, dat later in 2019 wordt geopend. Gasten van Staybridge Suites London- Heathrow Bath Road kunnen ook profiteren van toegang tot alle faciliteiten en voorzieningen bij het Holiday Inn net naast de deur.