Steigenberger Grandhotel Brussel verruimt managementsteam

Claude Rath, algemeen directeur van het Steigenberger Grandhotel, kondigt de aanstelling aan van Isabelle Jean als Human Relations & Resources Director en van Jean de Lauriston als Director Sales & Marketing. Claude Rath, sinds augustus 2014 algemeen directeur van het Steigenberger Grandhotel, stelt al zijn energie en vaardigheden ten dienste van de ontwikkeling en de positionering van het prachtige hotel als luxemerk.

Het Steigenberger Grandhotel is een parel in het Brusselse stadsbeeld, een monument zelfs. Binnenkort staan er verschillende grootse projecten op het programma, met onder andere een nieuw restaurantconcept. Het hotel wordt zo klaargestoomd voor een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis. De jarenlange ervaring in het hotelwezen en de moderne inrichting zullen het Steigenberger Grandhotel omtoveren tot een uitzonderlijke locatie. In dit kader heeft Claude Rath een aantal experts op het gebied van luxehotels gerekruteerd, namelijk Jean de Lauriston als Director Sales & Marketing en Isabelle Jean als Human Relations & Resources Director.

Jean de Lauriston, die Hotel Management studeerde aan het Zwitserse Centre International de Glion, kan bogen op 23 jaar ervaring in de commerciële sector, waarvan negen in het hotelwezen. Hij heeft een passie voor verkoop-, marketing-en communicatiestrategieën, en heeft zich steeds omringd door sterke teams, waarbij iedereen dezelfde ambities nastreeft. Jean de Lauriston heeft een stevige teamspirit, staat open voorverandering en innovatie, en streeft ernaar steeds betere prestaties neer te zetten. Hij ziet er nauwlettend op toe dat het businessplan wordt nageleefd, en promoot revenue management en de ontwikkeling van innoverende concepten. Hij heeft een bewezen ervaring in de herpositionering van hotels na renovaties en aanwervingen aan de hand van nieuwe procedures en het opzetten van kwaliteitsnormen. Dankzij zijn open instelling voelt hij zich meteen thuis in elk team, en bouwt hij een constructieve en dynamische band op met zijn collega’s.

Isabelle Jean heeft dan weer een rijke ervaring in verschillende luxueuze en prestigieuze Brusselse hotels. Zij levert de managementteams strategische bijstand op het gebied van ondersteuning en ontwikkeling, en ontwikkelt richtlijnen voor de prestatieplannen van elke medewerker. Isabelle Jean is gespecialiseerd in mensgerichte onderhandelingen via bemiddeling en het gebruik van evaluatiesystemen, en ze staat altijd klaar om medewerkers te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

“We verwelkomen Isabelle Jean en Jean de Lauriston met open armen. Zij hebben allebei het juiste profiel om ons te helpen onze gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Dankzij de combinatie van hun individuele vaardigheden kunnen we samen uitstekende resultaten boeken,” aldus Claude Rath.

Het luxueuze en stijlvolle Steigenberger Grandhotel, Brussels is zonder enige twijfel het mooiste luxehotel van de hoofdstad. Het ligt in het hart van Europa en is geschikt voor elke klant, zowel vrijetijdsgasten als zakenreizigers. De 225 kamers en42 suites zijn allemaal uitzonderlijk ruim en uitermate comfortabel en modern ingericht. Dankzij de grote ontvangstzalen is het Steigenberger Grandhotel de ideale locatie voor het organiseren van een conferentie, een internationaal congres of een privé receptie. De Loui Bar, die als een van de beste hotelbars van Brussel wordt beschouwd, kreeg in 2010 de prijs voor ‘Beste Hotelbar van Europa’ uitgereikt door de jury van de Villegiature Awards. Op deze weelderig ingerichte plek met bijzonder verfijnd houtwerk kunnen gasten in leren zetels en canapés comfortabel genieten van een kopje thee of koffie of een cocktail.

De naam Steigenberger staat voor Europese hotels van topniveau, die al meer dan tachtig jaar een ongeëvenaarde ontvangst en een onberispelijke service verlenen.De Steigenberger Hotels & Resorts Groep omvat een buitengewoon aantrekkelijk aanbod van ruim negentig hotels, zowel grote klassieke als moderne hotels, voornamelijk in grote steden in Duitsland en andere Europese landen, maar ook in het Midden-Oosten, Azië en Egypte.

www.brussels.steigenberger.be brussels@steigenberger.com

Steigenberger Grandhotel, Brussels – Louizalaan 71 – 1050 Brussel, Reserveringen : +32 2 542 42 42