Steigenberger Grandhotel Brussels

WINNAAR VAN DE BEST HOTEL ROOM FOR CORPORATE TRAVELLER AWARDS 2014 IN DE CATEGORIE

 

De winnaars van de Best Hotel Room for Corporate Traveller Awards 2014, gesponsord door Amadeus, zijn bekendgemaakt. Het Brusselse Steigenberger Grandhotel sleepte de erkenning voor de beste hotelkamer voor zakenreizigers in de wacht in de categorie vijfsterrenhotels. Relais & Châteaux Hotel Heritage in Brugge deed hetzelfde in de categorie vier sterren.

Het magazine The Corporate Traveller lanceerde de Best Hotel Room for Corporate Traveller Awards in 2013 om topprestaties van Belgische hotels op het gebied van kamerdesign en innovatie te erkennen. Ons land kan immers bogen op een uitzonderlijk hoge hotelkwaliteit. De hotels worden beoordeeld op een aantal criteria, waaronder kamerdesign, comfort, dienstverlening, innovatie en technologie, en met name hoe ze daarmee inspelen op de behoeften van zakenreizigers.

Op 17 oktober vond de prijsuitreiking plaats op het hoofdkantoor van Amadeus Benelux in Vilvoorde. De jury overhandigde er de prijzen aan dhr. Claude Rath, algemeen directeur van het Steigenberger Grandhotel, Brussels, en dhr. Johan Creytens, algemeen directeur van het Relais & Châteaux Hotel Heritage in Brugge.

Olaf Leenders, Director of Operations bij Amadeus Benelux, feliciteerde het Steigenberger Grandhotel, Brussels en het Brugse Relais & Châteaux Hotel Heritage tijdens de prijsuitreiking. “We wensen u blijvend succes toe met de kwaliteitsvolle service die u uw gasten biedt”, aldus Leenders.

“De keuze voor slechts twee winnaars, één vijfsterren- en één viersterrenhotel, was een uitdaging”, vertelt Joanna Pays, Senior Editor van het magazine The Corporate Traveller en jurylid. “Mag ik van beide hotels één troef geven waarmee ze zich dit jaar van de concurrentie onderscheidden? Dat is zeker de harmonie tussen licht, ruimte, kleuraccenten en Steigenberger Grandhotel, Brussels hoogstaande materialen die in het Steigenberger Grandhotel Louizalaan 71 gebruikt zijn. Die combinatie creëert een luxueuze sfeer én een praktische werkruimte, wat zakenreizigers enorm op prijs stellen.

Het luxueuze en stijlvolle Steigenberger Grandhotel, Brussels is zonder enige twijfel het mooiste luxehotel van de hoofdstad. Het ligt in het hart van Europa en is geschikt voor elke klant, zowel vrijetijdsgasten als zakenreizigers. De 225 kamers en 42 suites zijn allemaal uitzonderlijk ruim en uitermate comfortabel en modern ingericht. Dankzij de grote ontvangstzalen is het Steigenberger Grandhotel de ideale locatie voor het organiseren van een conferentie, een internationaal congres of een privéreceptie. De Loui Bar, die als een van de beste hotelbars van Brussel wordt beschouwd, kreeg in 2010 de prijs voor ‘Beste Hotelbar van Europa’ uitgereikt door de jury van de Villegiature Awards. Op deze weelderig ingerichte plek met bijzonder verfijnd houtwerk kunnen gasten in leren zetels en canapés comfortabel genieten van een kopje thee of koffie of een cocktail. Reserveringen : +32 2 542 42 42

De naam Steigenberger staat voor Europese hotels van topniveau, die al meer dan tachtig jaar een ongeëvenaarde ontvangst en een onberispelijke service verlenen. De Steigenberger Hotels & Resorts Groep omvat een buitengewoon aantrekkelijk aanbod van ruim negentig hotels, zowel grote klassieke als moderne hotels, voornamelijk in grote steden in Duitsland en andere Europese landen, maar ook in het Midden-Oosten, Azië en Egypte.