Studenten genieten voor het eerst wereldwijd van 30% korting bij een economy hotelketen

Ongezien aanbod van ibis-familie geldt hele zomer! – Een (inter)nationale studentenkaart, een hechte vriendengroep en een gezonde dosis wandellust: meer heb je niet nodig om in juli en augustus 30% prijsvermindering te krijgen wanneer je een kamer boekt in één van de ruim 600 hotels van de ibis-familie in 44 landen. Overnacht je bij ibis, ibis Styles of ibis budget? Dan duik je met een gevoelig dikkere portemonnee het nachtleven in, en kijk je niet langer op een euro meer of minder bij culturele en culinaire activiteiten.

De ibis-familie verlaagt zo aanzienlijk de huidige financiële drempel voor millennials om hun koffers in te pakken. In een recente studie gaf immers 78% van hen aan dat hoge overnachtingskosten hen ervan weerhouden op reis te gaan, en 62%** beschouwde een korting daarop als een extra motivatie om toch een hotel te boeken. Reden genoeg voor ibis om als eerste internationale economy hotelketen studenten met zo’n actie – #JustForStudents gedoopt – een plezier te doen.

Op vertoon van een geldige lokale studentenkaart van de hogeschool of universiteit – of met een ISIC-exemplaar, internationaal de meest erkende variant – geniet men van 30% korting, in Frankrijk enkel voor de hotels van ibis budget, op een overnachting in 600 hotels in 44 landen. Boeken tegen deze verminderde prijs kan vanaf nu tot en met 2 september voor verblijven vanaf 30 juni tot en met 3 september via de website: www.ibis.accorhotels.com/justforstudents