Sunny Cars maakt autoverhuur coronaproof

Autohuurspecialist Sunny Cars speelt in op de veranderende behoeften van reizigers op vlak van hygiëne, veiligheid en flexibiliteit. Zo lanceert Sunny Cars de nieuwe service Contactloos Ophalen die het voortaan mogelijk maakt om zonder menselijk contact een huurauto op te halen. Het proces is dus volledig automatisch, zonder tussenkomst van een baliemedewerker en daarmee geheel coronaproof. Daarnaast beantwoordt Sunny Cars de nood aan flexibiliteit door haar Flexservice, waarmee je tot vier uur voor huuraanvang kosteloos kunt annuleren en dat zonder reden. De betaling krijg je binnen enkele dagen weer teruggestort op je rekening. Met deze aanpassingen wil Sunny Cars tonen dat autohuur volledig coronaproof verloopt en je als klant geen reden meer hebt om je autohuurreservering tot het laatste moment uit te stellen.

Contactloos Ophalen: automatisch en snel

Met de nieuwe service Contactloos Ophalen haalt de klant de sleutels van de huurauto op bij een automaat. Via deze automaat wordt ook het huurcontract getekend en de waarborg geregeld. Er is dus geen contact meer met een baliemedewerker en alles verloopt automatisch. Zo kun je volledig coronaproof je auto ophalen. Een ander voordeel is dat het hele proces maar een paar minuten duurt, waardoor er geen lange wachtrijen zijn aan de balie. De service Contactloos Ophalen wordt in eerste instantie uitgerold op luchthavens in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. Hiermee worden de 4 belangrijkste autohuurlanden bediend. Na een succesvolle introductie worden er in de toekomst meer bestemmingen toegevoegd.

Flexservice: Lastminute en kosteloos annuleren

In het huidige reisklimaat, waar kleurcodes en reisrestricties van dag tot dag veranderen, wil Sunny Cars reizigers zoveel mogelijk flexibiliteit bieden. Met de Flexservice kun je met een gerust hart je wagen reserveren en indien nodig, tot vier uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren. Als je annuleert betaal je alleen de kosten van de Flexservice, de reguliere annuleringskosten worden dus niet in rekening gebracht. Indien je al betaald hebt, stort Sunny Cars het bedrag binnen een paar werkdagen terug. Via de online reservatietool van Sunny Cars kun je de Flexservice zelf toevoegen.

Inspelen op veranderende noden

“Wij zijn constant bezig ons autohuurproduct te blijven ontwikkelen. Wensen en behoeften van onze klanten zijn daarbij leidend”, aldus Managing Director Hans Knottnerus. “De service ‘Contacloos Ophalen’ past uiteraard heel goed in de huidige coronatijd, want er komt geen mens meer aan te pas. De hygiëne is dan ook optimaal. Maar ook als de wereld ooit weer ‘terug naar normaal’ gaat, is de service Contactloos Ophalen enorm handig. Binnen een paar minuten klaar zijn met het papierwerk en meteen je sleutel bij de hand hebben is gewoon heel fijn. Hoe sneller je je huurauto kunt ophalen, hoe eerder je vakantie kan starten. En zonder tussenkomst van baliemedewerkers ter plaatse is de kans dat je bijbetaalt voor ongewenste en vaak overbodige extra services uitgesloten.”