Taittinger bruist ook aan de buitenkant

Giftboxes met reflecterende 3D-bollen, de meest bruisende onder de geschenken! Het kleedje dat de verschillende cuvées van Taittinger hebben aangetrokken, is een perfecte weergave van de feestelijke en gezellige kerstsfeer. De talentvolle artistieke studio van Taittinger onder leiding van Vitalie Taittinger, ontwierp deze bruisende uitbeelding van creativiteit binnen de familie Taittinger. Of u nu verzamelaar of gewoon liefhebber bent, deze parels horen thuis onder de kerstboom.

Een geslaagd eindejaar kan niet zonder Champagne Taittinger een huis dat erin slaagt om het grote respect voor traditie perfect te rijmen met subtiele en elegante vernieuwing. Zo maakte het champagnehuis werk van een beeld dat erg levendig oogt dankzij de bollen die het licht driedimensionaal weerkaatsen. Met succes verbindt Champagne Taittinger de uitstekende kwaliteit van de godendrank aan een moderne lay-out die ‘oogverblindend’ straalt!

Het uniek en verrassende staaltje gezichtsbedrog doet denken aan de beeldvorming bij een bolle spiegel die gebruik maakt van de techniek van Fresnelles, zoals bij vuurtorens. Deze ‘Bubbly’ verpakkingen werden ontwikkeld in de kleuren van het gamma: Brut Réserve, Brut Prestige Rosé, Prélude Grands Crus, Brut Millésimé 2006 of Les Folies de la Marquetterie.

Taittinger blijft buitengewone cuvées serveren en bouwde wereldwijd een uitstekende reputatie op. Taittinger opgericht in 1937, is overigens één van de weinige champagnehuizen dat nog de naam draagt van haar oorspronkelijke bestuurders en oprichters. In 2006 nam Pierre-Emmanuel Taittinger de leiding over het Maison Taittinger, bijgestaan door zijn twee kinderen, Vitalie en Clovis. Het huis mag dus rekenen op een heus familiaal karakter. Een sprong in het onbekende maar wel één die succes opleverde dankzij onder meer marketingdirectrice Vitalie en exportdirecteur Clovis. De verdeling in België gebeurt door de groep VA.S.CO NV.