Tapestry by Hilton: The Wilbur Lititz

The Wilbur Lititz, Tapestry Collection by Hilton sluit aan bij Tapestry Collection van Hilton’s groeiende collectie stijlvolle, luxe hotels. Geïnspireerd door zijn oorsprong als chocoladefabriek, biedt The Wilbur Lititz zijn gasten de unieke ervaring van een verblijf in de voormalige Wilbur Chocoladefabriek, oorspronkelijk geopend in het begin van de jaren 1930. Het pand is gunstig gelegen naast de Wilbur Market en extra eetgelegenheden en bakkerijen in het centrum, waaronder de Julius Sturgis Pretzel Bakery en het Wilbur Chocolademuseum. “Het Wilbur Lititz is het eerste hotel van het merk in Pennsylvania, en het is ook een hotel dat de onafhankelijke geest van ons merk uitstraalt door de unieke geschiedenis van het gebouw, die inherent is aan de bestemming, te eren”, aldus Jenna Hackett, global head, Tapestry Collection by Hilton.

The Wilbur Lititz biedt 74 kamers met een schilderachtig uitzicht op de charmante Lititz-gemeenschap. In het hele hotel krijgen de gasten ook unieke kunstwerken te zien met authentieke advertenties van de Wilbur Suchard-partnerschap, beelden van de oorspronkelijke fabriek en bewegwijzering die de unieke wortels van het hotel in de verf zetten. “We zijn blij dat we onze gasten het beste van twee werelden kunnen bieden; we eren de rijke geschiedenis van Lititz en bieden tegelijkertijd een uiterst moderne ervaring in de ‘coolste kleine stad van Amerika'”, aldus Michael O’Brien, president, Oak Tree Development Group.

Gasten kunnen ook genieten van het full-service restaurant Blackworth Live Fire Grill, een open conceptkeuken met houtgestookte grill, met een menu van boer tot bord voor ontbijt, lunch en diner. Het hotel biedt ook een eigen fitnesscentrum en twee vergaderzalen op het terrein, met in totaal 1.000 m² aan vergaderruimte.