Tapestry collection by Hilton beoogt ambitieuze uitbreidingen

Tapestry Collection by Hilton kondigt sterke ontwikkelingsplannen aan voor 2019. In 2018 verdrievoudigde Tapestry Collection by Hilton zijn aantal hotels met 14 nieuwe 14 hotels, waaronder het eerste in New York City, het Bernic Hotel, en als eerste in de Chicago-zone, The Rose Hotel Chicago O ‘ Haas.

Dit jaar opent het merk zijn eerste West Coast-eigendommen en brengt het een unieke, stedelijke stijl in de Pacific Northwest. Hotels die dit jaar bij Tapestry Collection by Hilton aansluiten, zijn :

• The Sound Hotel Seattle Belltown, Tapestry Collection by Hilton (februari 2019), in het technologiecentrum van Seattle, Washington, een modern hotel voor zowel technische reizigers als recreanten. Het hotel beschikt over een buitenterras met uitzicht op de Space Needle en 2 vergaderzalen met een natuurlijk licht.

• Watt Hotel Rahway, Tapestry Collection by Hilton (mei 2019) in het hart van het gerevitaliseerde centrum van Rahway, New Jersey – slechts enkele minuten van New York City. Het hotel is geïnspireerd door innovatie, heeft een esthetiek in stedelijk design, lobby-lounge, bar en dakterras met een seizoensgebonden bar met een panoramisch uitzicht van 360 graden.

• De Revel Urbandale, Tapestry Collection by Hilton (juli 2019) onderging onlangs een renovatie van $ 11 miljoen. Een op maat gemaakt hotel, met een knipoog naar de omringende landbouw in Iowa.

• The Inn at Saratoga, Tapestry Collection by Hilton (juli 2019) biedt een setting van ongeëvenaarde rust omgeven door weelderige bomen en een lopende kreek in het hart van het centrum van Saratoga, Californië.

Door recent ondertekende overeenkomsten, sluiten ook volgende hotels de komende jaren aan bij Tapestry Collection by Hilton:

• Mt. Kisco Hotel, Tapestry Collection by Hilton – Reimagined pand wordt verbouwd in 2020 in het gezellige dorp New York.

• Liberty Hotel Savannah, Tapestry Collection by Hilton – Nieuwbouwproject in 2021 in Georgië

Het merk bevestigt ook nieuwe deals buiten de Verenigde Staten, nl in het Caribisch gebied en Peru.