Tapestry collection by Hiton maakt debuut in New York city

Tapestry Collection by Hilton introduceert het Bernic Hotel New York City in zijn groeiende portfolio van onderscheidende, luxe accommodaties. The Bernic is het eerste Tapestry Collection-gebouw in New York City en biedt een authentieke, moderne ervaring voor gasten in het hart van Midtown East, op een paar blokken van het Grand Central Station en het Rockefeller Center, naast tal van andere bezienswaardigheden.

De 96 kamers van het Bernic bieden een gestroomlijnde en serene ruimte met verwarmde badkamervloeren en inloopregendouches. Met kamerhoge ramen in elke kamer en balkons in meer dan 75 procent van hen, kunnen gasten genieten van een spectaculair uitzicht op Midtown Manhattan terwijl ze genieten van alle comfort van hun verblijf in The Bernic. Naast de spectaculaire kamers met uitzicht, biedt The Bernic een wisselende verzameling beelden en creaties van kunstenaar Ian Sklarsky.

De accommodatie biedt ook hoogstaande en kwalitatieve eetgelegenheden voor gasten, bezoekers en inwoners van New York City. Het Allora Restaurant – met een Carrera marmeren bar en visgraatvloeren – belichaamt de geest van het oude New York met een moderne twist. Het menu boordevol Noord-Amerikaanse specialiteiten, zelfgemaakte pasta, klassieke visgerechten en traditionele bereidingen waaronder de klassieke Caesar Salad, de ‘Godfather’ Gegrilde Branzino, Zabaglione eva verrast telkens opnieuw. Na het diner kan men vanaf de loungeruimte Alto genieten van seizoensgebonden cocktails met panoramisch uitzicht over de stad en dit van mei tot oktober.

De Bernic zal ook deel uitmaken van de Youth Service America #LeadASAP Spark the Arts-programma van Tapestry Collection. In mei 2017 startte Tapestry Collection by Hilton een partnerschap met Youth Service America (YSA), dat zich richt op het creƫren van kansen voor jongeren om vaardigheden te ontwikkelen die hen helpen te slagen in hun werk en in het leven.