Tapestry collection opent in Canada: Canvas Moncton

Dit nieuwbouw hotel is het eerste pand van deze brand buiten de VS, waardoor de aanwezigheid van de brand wordt uitgebreid en meteen het debuut in Canada betekent. Dit levendige boetiekhotel is geïnspireerd op het multiculturalisme dat Moncton definieert en de naam van het hotel zelf is afgeleid van een leeg doek – waar elk kunstwerk begint.

Canvas Moncton, gelegen in de amusementshoofdstad van Atlantisch Canada, beschikt over 97 kamers, waarvan er vele balkons bieden voor een prachtig uitzicht op de omliggende stad. Terwijl de gasten door de zalen zwerven, worden ze blootgesteld aan kunst van lokale en internationale kunstenaars, wat een kunstgalerij-gevoel geeft dat de eclectische sfeer van Moncton weerspiegelt.

“Het is een opwindende prestatie voor het merk om Tapestry Collection by Hilton naar de Canadese markt te brengen, en het is alleen maar passend dat we onze stempel zouden drukken in een stad die rijk is aan lokale cultuur”, zegt Jenna Hackett, hoofd Tapestry Collection by Hilton. “Tapestry Collection heeft een exponentieel jaar van succes gekend en erkent de groeiende Canadese toeristische markt. We hebben plannen voor verdere uitbreiding met twee extra Canadese hotels in de pijplijn. “

Naast stijlvolle accommodaties beschikt het pand over ultramoderne vergader- en evenementenruimtes die plaats bieden aan maximaal 120 gasten en die een verfrissende, terugtrekkende bedrijfsvergaderruimte bieden voor intieme groepen en grote feesten. Na een dag vergaderen of het verkennen van de stad, kunnen gasten genieten van de warme en gastvrije sfeer in Gahan House, het eigen karakteristieke restaurant met ambachtelijke bieren en hoogwaardige pubsfeer. Voor een meer interactieve culinaire ervaring, zijn er wijn- en bierproeverijen en workshops in Expérience by ANBL met foodpairing van talrijke gerechten.