Tartes Françoise

Een stuk geluk, gemaakt om te delen

 

Zoet of zout, in de zomer mag er net dat ietsje meer. Dat weet ook Françoise. Haar motto ‘alles voor de sfeer’. In dit seizoen waarin alle tinten goud kleuren en we mekaar onder de zon weer mogen opfleuren, doet het al eens deugd om lekker te doen waar je zin in hebt. En wat beter voor een onderonsje met familie en vrienden dan samen rond een taartje te zitten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dat is bekend want als je taartjes deelt, dan deel je ook een moment.

Het 10-delig zomerassortiment van Tartes Françoise zorgt voor een explosie van smaken en aroma’s. De fruittaarten variëren tussen kersentaart; fijne frambozentaart; zandtaartje met rode vruchten (vegan) en abrikozentaart. Iets steviger zijn de Tropezienne en de citroenmeringue. Verse groenten staan centraal bij de fijne taart met gele en groene courgettes en de fijne tomatentaart. Zij die een ronduit stevige verademing lusten, vinden beslist hun gading in de quiche aubergine basilicum of de quiche tomaat. Een assortiment dat in alle vestigingen van Tartes Françoise beschikbaar is.

Tartes Françoise heeft winkels (ateliers) in Aalst, Antwerpen, Brasschaat, Brussel Zavel, Elsene, Gent, Gerpinnes, Jette, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oudergem, Overijse, Ter Hulpen, Ukkel Vanderkindere, Ukkel Vivier d’Oie, Woluwe Georges Henri, Woluwe Stokkel, Waterloo en Waver.