The Loft by Brussels airlines and Lexus: Europe’s leading airport lounge 2019

Tijdens de 26e editie van de World Travel Awards is THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus op Brussels Airport verkozen tot “Europe’s Leading Airport Lounge 2019”. De World Travel Awards, een prestigieus en wereldwijd erkend ereprogramma op het gebied van reizen en toerisme, zet organisaties in de kijker die streven naar uitmuntendheid. Het stemmen gebeurt niet alleen door klanten, maar ook door professionals uit de reis- en toerismewereld.

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is een uniek lounge concept, gebaseerd op comfort, technologie, design en een mix van “Belgitude” en Japanse gastvrijheid. “We zijn enorm trots om deze prestigieuze award te mogen ontvangen van zowel professionals uit de reisindustrie als van onze klanten. Dit toont aan dat “customer centricity” voor ons meer is dan alleen een buzz woord, onze klanten staan echt centraal in alles wat we doen. Deze award moedigt ons aan om continu te blijven investeren in onze gastvrije dienstverlening die we doortrekken in alle contacten met onze klanten”, zegt Tanguy Cartuyvels, Head of Customer Experience & Marketing bij Brussels Airlines. “THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is een perfect voorbeeld van hoe de samenwerking met partners zoals Lexus, dat gedreven wordt door de hoogste kwaliteit van dienstverlening, ons in staat stelt om onze klanten een ideale omgeving aan te bieden die ontworpen is om te voldoen aan hun individuele behoeften”.

Pascal Ruch, Vice-President of Lexus Europe, zegt: “We zijn enorm blij dat de reisindustrie de unieke ervaring voor zakenreizigers erkent die wij met Lexus en Brussels Airlines aanbieden via ons lounge partnerschap op Brussels Airport. Voor Lexus is deze samenwerking een unieke kans om onze kernwaarden van design en vakmanschap aan een wereldwijd publiek te tonen dat veel verder reikt dan enkel de auto-industrie. Dit is een plek waar mensen kunnen kennismaken met en genieten van Lexus’ ware spirit van Omotenashi, de Japans geïnspireerde persoonlijke en exceptionele klantervaring die we onze gasten aanbieden.”

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus opende de deuren op 25 juni 2018 als een ontspannende nieuwe omgeving voor internationale reizigers, geïnspireerd door Lexus’ luxe, design en het toppunt van gastvrijheid: Omotenashi. Sinds de opening heeft de lounge al meer dan 450.000 bezoekers verwelkomd. Het markeert de verdere expansie van Lexus als een wereldwijd luxueus lifestyle merk, ook buiten de premium autowereld. Lounge gasten kunnen genieten van een brede waaier aan faciliteiten om hun bezoek comfortabel en ontspannend te maken terwijl ze tegelijkertijd ondergedompeld worden in de wereld van Lexus.

Met zijn 2040m², biedt THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus plaats aan 500 gasten. Het geheel is verdeeld in verschillende ruimtes met elk hun eigen sfeer en faciliteiten, inclusief een centrale bar, verscheidene zones om rustig te zitten en een break-out zone die ideaal is voor reizigers die onderweg willen werken.

Bezoekers krijgen een unieke mix van premium features: Japanse gastvrijheid door Lexus – Een unieke chocolade-ervaring gehost door een Neuhaus meester chocolatier – ‘At Home SPA’ douche suites van Grohe – Individuele slaapruimtes, inclusief een sterrenhemel – Lexus LS Shiatsu-effect massagestoelen – Een uitgebreid aanbod aan verse en biologische maaltijden en drankjes van Foodmaker en Rombouts – Een biertap met de beste Belgische bieren – Een eetruimte vrij van plastic flessen – Inspirerende kunst en design elementen van Lexus – Een speciale Mark Levinson hi-end audiokamer om naar muziek te luisteren – •Regelmatige events, gaande van wijnproeverijen tot muziekensembles.

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus bevindt zich in terminal A van Brussels Airport en is dagelijks geopend van 05:00 tot 21:00. De Lexus zone is ontworpen door FITCH, een retail en merkenadviesbureau dat ook een succesvol designconcept voor het Europese netwerk van Lexus dealers heeft ontwikkeld. Het heeft een aantal van de ideeën uit dat project kunnen uitbreiden en nieuwe en boeiende elementen kunnen introduceren, waarbij het zich verder heeft laten inspireren door de INTERSECT by Lexus belevingscentra van het merk in Tokio, Dubai en New York.