The Sanya Edition, het eerste Aziatisch pand van de hotelgroep, viert tweejarig jubileum

Sinds de opening in 2016, heeft The Sanya EDITION, gelegen op de Chinese eiland Hainan, talloze golven van lof gekregen voor zijn faciliteiten en uniek design. The Sanya edition heeft zich bewezen als de ultieme vakantiebestemming voor romantische uitjes en families mede dankzij 20.000m² serene one-of-a-kind privé oceaan en de multi-functionele luxe spa.

In de afgelopen 2 jaar werden spannende initiatieven gelanceerd: zoals Playland, de kids club, waarbij jongeren de vakantie van hun leven doormaken en de Sky Bar Afternoon Tea, genieten met een prachtig uitzicht op de Zuid-Chinese Zee en proeven van de beste smaken uit Londen, New Yorken Miami, de originele EDITION-locaties – als onderdeel van een opwindende culinaire ervaring.

In het hele pand bieden specialiteitenrestaurants culinaire innovatie en creatieve ontwerpen. Het grootste, Market at EDITION, verwijst naar de geschiedenis van Sanya als handelshaven met een ontwerp dat een oud Chinees pakhuis oproept. Men kan ook opteren voor een idyllische boottocht, ’n avond in visrestaurant The Sea of genieten van Cantones specialiteiten.

Het hotel is het geesteskind van de trendsetter van gastvrijheid en de legende Ian Schrager en Marriott International als onderdeel van EDITION Hotels. Deze bestemming wordt gemarkeerd door het weelderige tropische groen en de spectaculaire privé-oceaan; Alle 512 goed ingerichte kamers en suites beschikken over adembenemend uitzicht op de Zuid-Chinese Zee. Het moderne interieur van het hotel is geïnspireerd door de cultuur van de Li-stam uit Hainan.

Speciaal voor de 2de verjaardag werd het pakket “ Time for celebration” ontworpen. Hierin zitten verblijf met ontbijt, dinertegoed, wellness eva suggesties en is beschikbaar vanaf £155 of €140. Reserveringen moeten vóór 31 december 2018 worden gemaakt voor een verblijf vóór 31 december 2019.

Eh.syxeb.resevation@editionhotels.comwww.editionhotels.com/sanya