The Ven at Embassy Tow – Washington DC

Een opwindende nieuwe toevoeging aan Washington, D.C.’s beroemde Dupont Circle, The Ven at Embassy Row, Washington, D.C., het Tribute Portfolio Hotel zal wellicht deze maand januari de eerste gasten verwelkomen. Het hotel ligt in een gebied dat bekend staat om zijn kunst, cultuur, keuken en ambassades. The Ven zal een weerspiegeling zijn van de levendige buurt die het thuis noemt. The Ven biedt stijl en internationale flair in een geraffineerde maar comfortabele omgeving en zal verschillende elementen en touchpoints implementeren die het Deense en Noorse concept van ‘hygie’ weerspiegelen; design bedoeld om het comfort, en het persoonlijke welzijn van de gasten te stimuleren. Gasten kunnen profiteren van een verscheidenheid aan aanbiedingen, zoals het Stay For Breakfast Package, dat een verrukkelijk en voedzaam ontbijt in bed voor twee personen omvat, en het Staycation Package dat het mogelijk maakt om vroeg in te checken, laat uit te checken en gratis te parkeren.

The Ven sluit zich aan bij de Tribute Portfolio, een groeiende wereldwijde familie van karaktervolle, onafhankelijke hotels die worden aangetrokken door hun passie voor boeiend design en hun drive om levendige sociale scènes te creëren voor zowel de gasten als de lokale bevolking. Aankomende gasten lopen in The Ven, een uitgebreide lobby binnen met ramen van vloer tot plafond die uitkijken op de beroemde Massachusetts Avenue. Een op maat gemaakte afspeellijst van Soundry Music roept een energieke sfeer op en kan door bezoekers worden gedownload om te genieten op toekomstige reizen. De lokale partner van Dupont Circle, Valley Brook Tea, geeft de gasten een introductie in het wereldse theeservies, met een On Demand schenking van thee-instructie. Wanneer ‘s avonds om rust en verjonging wordt gevraagd, is er een etherische oliebar beschikbaar voor de gasten om een gepersonaliseerd geurend zakje te creëren, wat een blijvend aandenken aan de rust en de tevredenheid creëert. Alle oliën zijn afkomstig van de bloemen van de landen van de omliggende ambassades.

The Ven, een fascinerend Scandinavisch geïnspireerd ontwerp, is gecreëerd met eenvoud en minimalisme in het achterhoofd. Het omvat levendige sociale ruimtes met pops van roze en blauw, blonde houttinten in het hele pand, gewelfde doorgangen, op maat gemaakte meubels en een Gallery niveau met roterende kunst van lokale, nationale en internationale kunstenaars. Vier keer per dag kunnen de gasten zich verplaatsen naar het geografische fenomeen van het noorderlicht, met een digitale lichtinstallatie en geleide meditatie.

In de unieke cadeauwinkel van de Ven, The Exchange, bieden lokale verkopers en bedrijven ethisch verantwoorde producten en curatorartikelen te koop aan. Het hotel beschikt ook over drie flexibele vergaderruimtes die ontworpen zijn om op maat gemaakte en intieme bijeenkomsten van maximaal 25 personen te accommoderen.

In het voorjaar van 2021, zal The Ven debutetrn met zijn Rooftop Pool & Bar met in het weekend yogalessen in samenwerking met Epic Yoga. Het hotel zal ook Fred & Stilla onthullen, een full-service restaurant in een woonkamer dat lokale en verse producten serveert. Een verscheidenheid aan ontbijt benodigdheden zal worden verstrekt door de lokale Scandinavische voedselleverancier, Mikko, ‘s avonds zorgt een gezellige bar voor warmte en inspiratie.

Het boetiekhotel heeft 231 kamers en suites met uitzicht op de statige herenhuizen van Embassy Row. Alle kamers zullen voorzien zijn van STAYCAST, waarmee de gasten meer dan 1.000 apps kunnen streamen van hun mobiele apparaat naar de TV. The Ven volgt de richtlijnen van Marriott’s Commitment to Clean beleid.