Theekransjes voor onder de boom

De allerschattigste cadeau-ideetjes van Or Tea?

Het is zo ver: de laatste maanden van het jaar zijn ingezet. Weinig dingen zijn nog zeker in 2020, maar wat we wel weten is dat de dagen korter en kouder worden en dat we stilaan weer op zoek moeten naar hebbedingen voor onder de boom. En wat ook zeker is: Or Tea? maakt die zoektocht heel eenvoudig. Want alweer pakt het meest oogstrelende verfijnde biologische theemerk uit met überschattige theecadeautjes. Voor iedereen. Want wie niet houdt van thee, heeft zeker nog nooit Or Tea? geproefd.

Winter WonderTea

Laat ons wel wezen, de kans op een winters sneeuwlandschap is gering. Maar dat denk je er gewoon bij, bij dit prachtige Winter WonderTea doosje. Het doosje bevat vijf builtjes met verschillende soorten thee uit het Or Tea? assortiment: Yin Yang, Duke’s Blues, Energinger, The Secret Life of Chai en Tiffany’s Breakfast. De verpakking verwarmt je hartje tijdens gure, kille dagen. De warme, aromatische thee doet de rest. Winter WonderTea met 5 builtjes € 3,95

De ultieme theebox

De Merry Teas’mas Gift Box is een box vol thee-hebbedingen die zorgt voor een instant geluksgevoel bij de ontvanger. De prachtige, luxueuze doos met typerende Chinese figuurtjes, vul je naar wens. Je kan opteren voor één of enkele kleurrijke blikken losse thee, een bijhorende mok of een doosje met builtjes. Or Tea? biedt keuze uit maar liefst 27 verschillende soorten thee met de meest klinkende namen en een ultra-verfijnd aroma. Merry Teas’Mas Box zoals afgebeeld € 49,90 – prijs afhankelijk van samenstelling.