Think Pink, think Anita – oktober borstkankermaand

Het Duitse lingerielabel Anita is sinds 2017 een vaste partner van Think Pink, de nationale borstkankercampagne die informeert, instaat voor sensibilisering rond borstkanker, zorgprojecten ondersteunt en wetenschappelijk onderzoek financiert. De maand oktober zal naar jaarlijkse gewoonte volledig in teken van borstkanker staan. Een hele maand lang zal er dus extra worden stilgestaan bij de ziekte die vandaag zo’n 1 op 8 vrouwen treft. Daarom zet Anita in oktober de nieuwe functionele en tegelijkertijd modieuze prothesebeha‚Äôs van de Anita Care collectie in de kijker.

Anita : nieuwe prothesebeha met spacercups

De ademende voorgevormde spacercups geven een mooie natuurlijke vorm en verhullen zonder overdrijven : luchtig, comfortabel en exclusief voor Anita ontwikkeld. De driedimensionale jacquard stof biedt ruimte tussen de lagen voor een perfecte luchtcirculatie. De frisse polkadot print zorgt voor een speelse touch. Deze nieuwe prothesebeha is beschikbaar vanaf september in zwart en crystal.

Nieuwe prothesebeha Clara

Zachte belijning en subtiele transparantie zorgen voor een vrouwelijk decolleté bij deze moderne klassieker. De driedelige cups van licht glanzend functioneel tricot lopen door in elegante comfortschouderbandjes. Deze nieuwe prothesebeha is beschikbaar vanaf september in desert, skin en wit.

Nieuwe kleurtjes : Safina in Mellow Rose en Lisa in sensueel Granat Red

Een nieuw seizoen betekent ook de lancering van nieuwe kleurtjes voor bestaande toppers binnen Anita Care gamma. Zo wordt Safina ondergedompeld in Mellow Rose en Lisa in Granat Red.