Thompson Hollywood opent in de lente 2021

Thompson Hollywood, het luxe boutique hotel gelegen op Wilcox Avenue, in de buurt van Hollywood en Vine opent dit voorjaar de deuren.

Zowel bezoekers als de lokale bevolking kan dan genieten van een toplocatie in het hart van het Vinyl District, een avant-garde project ontwikkeld door Relevant Group dat de stad nieuw leven inblaast. Thompson Hollywood, ook eigendom van Relevant Group, zal worden beheerd door Hyatt en neemt deel aan het bekroonde loyaliteitsprogramma voor gasten van Hyatt, World of Hyatt.

Met stijlvolle architectuur en interieurontwerp onder leiding van Tara Bernerd & Partners, zal het hotel beschikken over 190 luxe kamers met 24 suites, en een ensemble van op maat gemaakte voorzieningen. Thompson Hollywood wordt geflankeerd door muzikale bezienswaardigheden, boetieks en een opwindende bar- en eetgelegenheid en weerspiegelt de muzikale wortels en levendigheid van zijn historische locatie door middel van een culinair, nachtleven- en entertainmentaanbod van wereldklasse. Het hotel zal beschikken over twee meeslepende restaurants, 15.000 sq ft aan vergader- en evenementenruimte, een ultramoderne fitnessruimte en een prachtig uitzicht vanaf het zwembad op het dak en de lounge.

Thompson Hotels, opgericht in 2001, is een bekroond boutique lifestyle hospitality merk met een collectie van prachtige, dynamische hotels. Elk van de Thompson Hotels, stedelijke en resort locaties bieden een zorgvuldig gelaagde omgeving die zich integreert in de omliggende gemeenschap. Gasten worden voorzien van op maat gemaakte verblijven met verbindingen naar culinair aanbod van wereldklasse, kunst en entertainment, en grensverleggend design. De Thompson portefeuille van lifestyle hotels omvat The Beekman en Gild Hall in New York City; Thompson Washington D.C.; Thompson Nashville; Thompson Seattle; Thompson Chicago; The Cape in Los Cabos, Mexico en Thompson Playa del Carmen in Riviera Maya, Mexico; Thompson Zihuatanejo aan de Pacifische kust van Mexico; en het nieuwe Thompson Dallas. ¬De hotels in Texas die momenteel worden ontwikkeld komen o.m. in San Antonio, Austin en Houston, evenals Thompson Denver, Thompson Buckhead en Thompson Savannah. www.thompsonhotels.com