Thuiswerken vraagt … koffiemanagement

» Koffiemomenten met NESCAFÉ® Dolce Gusto® – » Nieuw: Genio S machine

Over een bijzonder jaar gesproken … Deze maand kunnen we eindelijk beginnen uitkijken naar wat in september hopelijk een normaal schooljaar – en werkjaar – zal worden. Of je nu van thuis blijft werken of niet, essentieel voor een goed werkritme is een perfect daarop afgestemde koffieplanning. Met het juiste koffiemanagement geef je jezelf op elk moment van de dag met een simpele druk op de knop de juiste oppepper.

7.30 uur

De wekker gaat af. Je snakt naar een grote tas zwart goud om je ochtendstond die broodnodige glans te geven. De Grande variëteit met 100% Arabica bonen geeft je 200ml ronde body met fruitige tonen en fijne crema.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande, een 100% Arabicakoffie met een intensiteit van 5 op 9. Met 200ml is dit een grote kop koffie met fruitige tonen, een ronde body en een fijne crema.

10 uur

Het verkwikkende effect van de douche is al een beetje uitgewerkt, de dag heeft zich al volop op gang getrokken en je verlangt naar een kleine pauze. Volg hiervoor je hart en je gemoed. Aangezien dit verschilt van dag tot dag, wissel je af tussen een latte macchiato, een cappuccino, een lungo, espresso, café au lait, … NESCAFÉ® Dolce Gusto® heeft een favoriet voor elke craving.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, een intense medium geroosterde koffie. Deze espresso met fruitige en kruidige smaken, heeft een intensiteit van 7 op 11, een rijke body en een volle cremalaag.

13.30 uur

Net als op het werk, kijk je tegen het einde van de lunch uit naar de zoete afsluiter. Wat beter dan een zachte koffie met een smaakje zoals een Vanille Latte Macchiato? Rijk aan heerlijk melkschuim met een lichtzoete toets. Of knal je het tweede deel van de dag liever in met een stevige opkikker? Boost dan je energielevel met de Espresso Intenso en wees de man met de hamer een stapje voor.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato. Dit gelaagde Italiaanse icoon is een unieke mix van warme melk, zachte koffie en een rijke laag melkschuim.

16 uur

Die zoete goesting begint te knagen, je kijkt al uit naar het avondeten maar het is nog te vroeg. Een lekker vieruurtje dan maar. Combineer je sappig stuk fruit of chocoladekoekje met een Italiaanse Cappuccino of Latte Macchiato en verwen jezelf met een zachte dot melkschuim.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Latte Macchiato. Dit gelaagde Italiaanse icoon is een unieke mix van warme melk, zachte koffie en een rijke laag melkschuim.

21.30 uur

Om de drukke dag af te sluiten en alweer een kleine overwinning voor jezelf te vieren, zak je lekker diep in de zetel weg met je laatste kopje koffie van de dag. Kies voor een Lungo Decaffeïnato om te genieten van een volle smaak zonder je nachtrust te verstoren. Slaapwel. Goed gedaan vandaag!

NEW: Genio S machine

Koffie maken naar jouw eigen stijl was nog nooit zo gemakkelijk als met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S machine, ontworpen met oog op design en eenvoud. Je kan er meer dan 30 koffievariëteiten mee maken, van koud tot warm, dankzij het kwalitatieve hogedruksysteem van de machine.

Functies

Is je favoriete smaak een krachtige espresso? Dan is de Espresso Boost Functie echt iets voor de aromatische liefhebbers. Deze innovatieve technologie bevochtigt de koffie voordat de zetcyclus start, wat resulteert in een intensere espresso. Zin in een grote kop koffie? Met de intuïtieve LED-bedieningsring kan je de grootte van je drank aanpassen van een kleine espresso tot een XL-formaat koffie (300 ml). Dankzij de temperatuurregeling kies je of je je kop koffie koud, matig warm, warm of heet zet. De hermetisch afgesloten capsules zorgen ervoor dat de versheid van de koffie bewaard blijft. De machine stopt automatisch als de koffie klaar is, waardoor je gemakkelijk het perfecte kopje koffie krijgt. De eco-stand schakelt de machine automatisch uit na 1 minuut inactiviteit wat de machine daarom zeer energiezuinig maakt.

Beschikbaar in 4 kleuren en 3 modellen: Genio S, Genio S+ en Genio S Touch met de RSP (Genio S: €89,99, Genio S+: €99,99 en Genio S Touch: €129,99)

https://www.dolce-gusto.be