Tien stadions van het WK Rusland uitgerust met oplossingen van Schneider Electric

De promotoren van het WK 2018 kozen resoluut om oplossingen met uitrustingen en technologieën van Schneider Electric te installeren in tien stadions waar deze zomer de voetbalwedstrijden worden gespeeld.

Afhankelijk van de behoeften voor de bouw of vernieuwing van de stadions werden verschillende producten uit het aanbod van Schneider Electric geïnstalleerd. Dit gaat van de energie van substations van de stadions over de SM6 en RM6 midden-spanningsverdeelkasten tot Building Automation platformen en videobewaking. Ook de laagspanningsverdeelborden Pragma, Kaedra, Prisma en Okken uitgerust met Acti9 en de vermogensschakelaars Compact en Masterpact werden door Schneider Electric aangeleverd.

De Business Unit IT van Schneider Electric leverde omvormers, waaronder meer dan 250 driefasige UPS’en, voor de uitrusting van het Loesjniki-stadion in Moskou waar de openingswedstrijd en de finale van het WK 2018 zullen plaatsvinden.

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisatie in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 100 landen is Schneider de onbetwistbare leider in energiebeheer – middenspanning, laagspanning en beveiligde stroom – en in automatisatiesystemen. We voorzien geïntegreerde oplossingen die energie, automatisering en software combineren, met telkens een focus op maximale efficiëntie. In ons globale ecosysteem werken we op ons open platform samen met de grootste partner-, integrator- en ontwikkelaarscommunity om real-time controle en operationele efficiëntie aan te bieden.

Toewijding aan innovatie, diversiteit en duurzaamheid resulteert in ‘Life Is On’, voor iedereen en op elk moment. www.schneider-electric.be