Tru by Hilton breidt aanwezigheid uit in het zuiden van de VS

Merkintroducties in Arkansas, Mississippi en Kentucky. Tru by Hilton streeft ernaar om optimaal aan de vraag van de klanten te voldoen en wil dit jaar nog meerdere hotels in het zuiden van de States aan zijn portfolio toevoegen.

“Amper een jaar na d eopening van het eerste TRU hotel, werd dit segment een figuurlijke game-wisselaar in het middensegment. We zoeken permanent kansen om te innoveren en de klanten maximaal tevreden te stellen” aldus Alexandra Jaritz, global hoofd, Tru door Hilton. Deze drie nieuwe exploitaties staan mede borg voor de verdere uitbouw in deze regio.

Tru-by Hilton Little Rock West met 82 kamers ligt vlak bij de I-30 in Arkansas, op enkele meters van het winkelcentrum Outlets of Little Rock, restaurants en entertainment en op 15 minuten van het centrum van Little Rock.

Het eveneens 82 kamers tellende Tru by Meridian Hilton ligt aan de I-20/59 in het Bonita Lakes-gebied van Mississippi, met gemakkelijke toegang tot het Mississippi Industrial Heritage Museum en het historische centrum van Meridian, en op 20 minuten rijden van Naval Air Station Meridian .

Het Tru-by Hilton Louisville East kreeg 90 kamers en ligt op 23 km van de internationale luchthaven van Louisville en op 25 km van de University of Louisville, de thuisbasis van de Kentucky Derby, en de Louisville Zoo.

Tru by Hilton zorgt voor efficiënt ingerichte kamers en badkamers met luxe toiletartikelen, topkwaliteit entertainment op de kamer, een gratis zelfontwikkelde ontbijtbar “Top It” , een 2,880 sq ft lobby met werkruimtes voor de gasten, een 24/7 “Eat. & Sip.” markt met gastronomische hapjes en drankjes, inclusief single-serve wijn en bier. De technisch slimme incheckfunctie, Digital Key, gratis Wi-Fi, afdrukken op afstand, faciliteiten voor sociale media, lobby- en markttablets en overal toegang tot verkooppunten. In elk hotel is er een fitnesscentrum met aangepaste en moderne apparatuur en cardio- en flexibiliteitstoestellen.