Tru by Hilton breidt zijn Texas-voetafdruk uit

Hilton’s Tru by Hilton, breidt zijn voetafdruk in Texas uit met een nieuw hotel in het centrum van San Antonio. Dit is het tweede Tru by Hilton-hotel in de Lone Star staat en het eerste adaptieve hergebruiksproject voor het merk, wat de unieke historische invloed van het nieuwe pand onderstreept. Tru by Hilton blijft de middenklasse hotelcategorie opnieuw uitvinden en vergroot zijn aanwezigheid in grotere, beter zichtbare markten zoals het centrum van San Antonio.

Tru by Hilton Downtown San Antonio was ooit de façade van het Gillespie Ford Building uit de jaren ’30. De eerste twee verdiepingen van het nieuwe Tru-gebouw behouden het originele taartvormige kader van de dealer, met gerestaureerd stucwerk aan de buitenkant en een unieke lobby die groter is dan de meeste bestaande Tru-eigenschappen.

Het Tru by Hilton Downtown San Antonio heeft een gunstige ligging in de buurt van populaire bezienswaardigheden zoals de San Antonio Riverwalk en de Alamo, het conferentiecentrum Henry B Gonzalez en het winkelcentrum Rivercenter. De accommodatie ligt ook op slechts enkele minuten van de luchtmachtbasis Lackland, Seaworld en Six Flags Fiesta Texas.

“We zijn bijzonder trots om ons bij het merk Tru by Hilton aan te sluiten en reizigers kennis te laten maken met dit nieuwe mid-delaagse overnachtingsaanbod,” zei Christopher Arango, General Manager. “Onze ideale locatie, betaalbare prijs en unieke historische invloed maakt ons een aantrekkelijke keuze voor gasten die het San Antonio gebied bezoeken.”

De eigenschappen van Tru by Hilton bevatten de voorzieningen die voor de gasten belangrijk zijn: comfortabele bedden, kleinere, efficiënter ingerichte kamers, grote badkamers met premium toiletartikelen, hoogwaardig entertainment op de kamer, een gratis eigen “top”. Er is een ontbijtbar, een lobby van 2880 sq ft met ruimtes om te werken, spelletjes te spelen, te eten en te loungen, en een 24/7 “Eat. & Sip.” markt met gastronomische hapjes en drankjes, inclusief single-serve wijn en bier. De technisch onderlegde hotels beschikken over mobiel inchecken, Digital Key, gratis Wi-Fi, afdrukken op afstand, een muur voor sociale media, lobby- en markttablets en overal toegang tot winkels. Daarnaast bieden de Tru by Hilton-hotels fitnesscentra die gebruikmaken van de nieuwste fitnesstrends, waaronder TRX-bands, losse gewichten, cardio- en flexibiliteitstoestellen.